Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Güçlü 5. Korsan

Sizce kim ?

• Kullanılan toplam oy
    389
WB bisento ustası değil. Elindekini öylesine kullanıyor. Kılıç olsa da farketmez. :D

Şimdi Mihawk için de elindekinin önemi kalmıyor. Elinde kılıç olsa WB'nin Mihawk ondan üstün mü olacak? :/
Yahu WB zaten kılıç ustası olarak tasarlansaydı oda onu deiku diye tanıtırdı neden Mihawki deiku yapsın :/ Anlamak istemediğin şey şu, elindekinin önemi yok bisento yok tokmak sopa cart curt diyorsun. Ama demekki kılıcın bir önemi varki onun ustasına ünvan verilmiş ve kullanan en güçlü kişi bizzat mangaka tarafından belirtilmiş. Yok bisento olmasaydıda eline kılıç alaydı yapayı edeydi ile olmuyor bu işler :/ Ha Wb eline kılıç alsın Mihawkı bir düelloda kılıç bazında ona üstün gelerek yensin o olsun deiku. Ama yok olmuyor, ne yazıkki mezardan hortlayıp eline kılıçta almıyacak :(

Son düzenleme:
Tatmin olmadım cevaplardan. :/

Öyle olursa nasıl olur diyim o zaman Roger mevzusu için?

Ama WB'nin kılıç kullanması ile bisento kullanmasının arasında bir fark yok ki? Eline kılıç alsa Mihawk otomatikten yenecek mi? Dövüş var diyelim. Bisento yok yanında. Yerden çöp bir korsanın kılıcını alıyor. Ne olur? :/ Mihawk eline kılıç aldı diye yener mi WB'yi?

Shanks da sadece kılıç ustası mı da Mihawk>Shanks oluyor? Adam haki basıp basıp duruyor gittiği her mekanda. Adamın kılıç ustalığı mı kalmış tek kollu zaten?

Sadece kılıç ile dövüşüyor belki Roger. Ray deiku. Ama Roger araç olarak kullanıyor diyelim WB gibi. Ne olacak? Varsayım yapıyoruz senin mantığı çökertmek için. :/
WBnin en sekilinden meyvesi var yalniz. Varsayim yapacaksan bu kiyasla Rogera da Shankse de meyve yedir oyle gel.

Tatmin olmadım cevaplardan. :/

Öyle olursa nasıl olur diyim o zaman Roger mevzusu için?

Ama WB'nin kılıç kullanması ile bisento kullanmasının arasında bir fark yok ki? Eline kılıç alsa Mihawk otomatikten yenecek mi? Dövüş var diyelim. Bisento yok yanında. Yerden çöp bir korsanın kılıcını alıyor. Ne olur? :/ Mihawk eline kılıç aldı diye yener mi WB'yi?

Shanks da sadece kılıç ustası mı da Mihawk>Shanks oluyor? Adam haki basıp basıp duruyor gittiği her mekanda. Adamın kılıç ustalığı mı kalmış tek kollu zaten?

Sadece kılıç ile dövüşüyor belki Roger. Ray deiku. Ama Roger araç olarak kullanıyor diyelim WB gibi. Ne olacak? Varsayım yapıyoruz senin mantığı çökertmek için. :/
Tatmin olman için işi yokuşa sürmeyi bırakman gerekiyor. Beyazsakal kılıç ustası olsaydı şayet, dünyanın en iyi kılıç ustası o olurdu. Bu yüzden Beyazsakal'ın eline kılıç vermemiş mangaka. Tesadüf değil yani. ''Kullansaydı,'' diye bir mantık yok. Çünkü kullanmıyor. Kaido da kullanmıyor. Ama Shanks kullanıyor. Tesadüf mü?

Bu arada ben Mihawk>Shanks demiyorum. Mihawk=Shanks diyorum.

Kılıç ustaları haki kullanmıyor mu?

Yahu WB zaten kılıç ustası olarak tasarlansaydı oda onu deiku diye tanıtırdı neden Mihawki deiku yapsın :/ Anlamak istemediğin şey şu, elindekinin önemi yok bisento yok tokmak sopa cart curt diyorsun. Ama demekki kılıcın bir önemi varki ona ünvan verilmiş ve kullanan en güçlü kişi bizzat mangaka tarafından belirtilmiş. Yok bisento olmasaydıda eline kılıç alaydı yapayı edeydi ile olmuyor bu işler :/ Ha Wb eline kılıç alsın Mihawkı bir düelloda kılıç bazında ona üstün gelerek yensin o olsun deiku. Ama yok olmuyor, ne yazıkki mezardan hortlayıp eline kılıçta almıyacak :(
Eline bisento yerine gitti yerden kılıç aldı. Güç kaybetti mi? Hayır. Mihawk geldi karşısına ne olacak? Kılıç ustası yapmıyorum yani adamı. Zaten adam bisento ustası da değil. :D

WBnin en sekilinden meyvesi var yalniz. Varsayim yapacaksan bu kiyasla Rogera da Shankse de meyve yedir oyle gel.
Tamam da Roger, Garp ve WB birbirine meyvesiz denk olmuş. Meyve, meyvesiz önemsiz. Önemli olan toplam güç.

Şimdi alayım cevabımı lütfen? WB bisentoyu bıraktı eline kılıç aldı çöp bir adamdan. Ne olacak? Kaido Gürzü bırakıp kılıç aldı ve meyvesiz diyelim ne olacak?

Hala aynı şey. Editör :/
İsterse eşi fikir vermiş olsun. Sonuçta bu manganın bir gerçeği mi? Gerçeği. Sis attı diye haydudu kaçıran da mı editör? Yoksa bunlar hep hikaye gereği mi? Bence hikaye gereği. Aynı Mihawk'ın Luffy'yi öldürememesi ve Luffy'nin müttefik toplama gücünden bahsetmesi gibi. Bu sahnelerden güç çıkarımı yapılır mı?

Tatmin olman için işi yokuşa sürmeyi bırakman gerekiyor. Beyazsakal kılıç ustası olsaydı şayet, dünyanın en iyi kılıç ustası o olurdu. Bu yüzden Beyazsakal'ın eline kılıç vermemiş mangaka. Tesadüf değil yani. ''Kullansaydı,'' diye bir mantık yok. Çünkü kullanmıyor. Kaido da kullanmıyor. Ama Shanks kullanıyor. Tesadüf mü?

Bu arada ben Mihawk>Shanks demiyorum. Mihawk=Shanks diyorum.

Kılıç ustaları haki kullanmıyor mu?
+1 deyip cekiliyorum.

Mihawki trolleyen kitle icin yazdim ilk mesaji. Benim de iddiam Mihawk=Shanks seklinde.

İsterse eşi fikir vermiş olsun. Sonuçta bu manganın bir gerçeği mi? Gerçeği. Sis attı diye haydudu kaçıran da mı editör? Yoksa bunlar hep hikaye gereği mi? Bence hikaye gereği. Aynı Mihawk'ın Luffy'yi öldürememesi ve Luffy'nin müttefik toplama gücünden bahsetmesi gibi. Bu sahnelerden güç çıkarımı yapılır mı?
Gücü azalmadı?

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık