Shanks'tan güçlü adam acımayacağım diyip G2 Luffy'yi kesemiyor.
Bu adam 5. hatta 4. hatta 1. en güçlü korsan ise korsanlık bitmiştir yav.
Vista mevzuna hiç girmek dahi istemiyorum. Vista gerekli değeri verdi Mihawk'a. Forum vermese de olur.Bencede tartisilacak bir sey yok. Ya bu gozler Vista dengi diyeni gordu Mihawk icin. Unvan cop bu forumda.
Deniz canavarına kol veren adamın yonkou olduğu seride Mihawk da o kadar etsin bırak da.
Shanks'tan güçlü adam acımayacağım diyip G2 Luffy'yi kesemiyor.
Bu adam 5. hatta 4. hatta 1. en güçlü korsan ise korsanlık bitmiştir yav.
Altında yatan ironiyi gerçekten anlamadın mı? :/ Şu listede Mihawk varken Luffy'nin gerçekten en güçlü 5.korsan olabilme ihtimali var mı? Mihawkı geç Neko ve İnu ile 1 hafta boyunca geceli gündüzlü dövüşmüş bir Jack var gücünü gördük fakat Luffy'nin tam gücünü görmedik. Görmediğimiz güçten değilde gördüğümüz güçten konuşmak ve yorumlamak her zaman daha mantıklıdır.Neko Luffy'den güçlü oldu şimdi de.
Demek başkalarına karşı böyle mantıklı yazabiliyorsun. Banada böyle cevap ver.Altında yatan ironiyi gerçekten anlamadın mı? :/ Şu listede Mihawk varken Luffy'nin gerçekten en güçlü 5.korsan olabilme ihtimali var mı? Mihawkı geç Neko ve İnu ile 1 hafta boyunca geceli gündüzlü dövüşmüş bir Jack var gücünü gördük fakat Luffy'nin tam gücünü görmedik. Görmediğimiz güçten değilde gördüğümüz güçten konuşmak ve yorumlamak her zaman daha mantıklıdır.
Tatmin olmadım cevaplardan. :/Sorularına ben cevap vereyim:
Roger- Rayleigh meselesi belli değil. Sen de, ben de, bir başkası da bu konu üzerinden çıkarım yapamaz. Bu işi yokuşa sürmektir. Elinizde argüman olmayınca kanıtlanamayacak tarafa kaçıyorsunuz.
WB kılıç kullansaydı dünyanın en iyi kılıç ustası o olurdu. Ama kullanmadı. Bu yüzden WB'nin elinde kılıç yoktu zaten. Şu saatten sonra da kullanmayacak.
Başka soru?
Shanks da sadece kılıç ustası mı da Mihawk>Shanks oluyor? Adam haki basıp basıp duruyor gittiği her mekanda. Adamın kılıç ustalığı mı kalmış tek kollu zaten?@Monkey D. Luffy
Eger Ray, zamaninin deikusu ise ve Rogerda sadece kilic ustasi ise Ray>Roger. Ama iki durum icinde bir netlik olmadigi icin konusmak yersiz.
Benim deiku her eline kilic tutandan ustundur gibi bir iddiam olmadi hic. Benim iddiam dovuste kilic kullanan bunu dovus tarzi olarak sunan herkesten ustundur seklinde. Olmasi gerekende budur. Yoksa herkes bilir en guclu adam sifatinin deikuyu kapsadigini.
Benim cevaplarım her zaman mantıklıdır, anlayabilene.Demek başkalarına karşı böyle mantıklı yazabiliyorsun. Banada böyle cevap ver.
Neyse @Alpamis Burada Neko haklı. Maalesef Luffy'de bu liste için daha erken
Birde laf sokuyor. Hiç yakışmıyor sana.Benim cevaplarım her zaman mantıklıdır, anlayabilene.
Shanks kolunu yalnız taaaa kaç yıl önce verdi.Deniz canavarına kol veren adamın yonkou olduğu seride Mihawk da o kadar etsin bırak da.
Bu arada bu yazdığımdan dolayı yanlış anlaşılma olmasın diye belirtmek istiyorum: Shanks favori 3 karakterimden birisidir. Mihawk değildir.