Kuzan seviyesi çıkar mı ?Bir Yonko'yu alamaz ama çok güçlü çıkacağını düşünüyorum bende.
Kuzan seviyesi çıkar mı ?Bir Yonko'yu alamaz ama çok güçlü çıkacağını düşünüyorum bende.
Ne hayali, Kizaru bizzat genç Wb dedi. Tip yok diye zayıf görmek hayal asıl, bu tarz serilerde en salak karakterler en güçlü olur genelde.Güzel hayal diyorum
Dursun bakalım.Weevil gelmiş geçmiş en büyük balon çıkacak, bu da burda dursun.
İşte siz yonkouyu çok uçuk görüyorsunuz orada biraz sıkıntı var gibi, bence Mom biraz daha açıklansın ama amirallerden çok da farklı çıkmayacak.Bir Yonko'yu alamaz ama çok güçlü çıkacağını düşünüyorum bende.
Ben bir tık kabul ediyorum aradaki farkı. Yine de listede olmaması gerekirdi. Dof fikir adamı.Dof Luffy den güçlü, Dofun buradaki herkese karşı da şansı vardır, aksini iddia edemeyiz.
Öyle deme Mihawk en güçlü kılıçustası, Shanks da kılıç ustası o zaman .s.s.s.sValla oylamada Marco Beckman Rayleigh gibi adamlar varken Mihawk'a bu kadar oy gitmesi çok üzdü beni
Bir ihtimal, yaşı genç ise gelişip onlarıda geçebilir tabi gidip Teach'e filan artislenip ölmez ise.Kuzan seviyesi çıkar mı ?
Eğer gelişime açıksa Weevil zamanla Yonko alacak güce ulaşabilir. Bakıp göreceğiz.Ne hayali, Kizaru bizzat genç Wb dedi. Tip yok diye zayıf görmek hayal asıl, bu tarz serilerde en salak karakterler en güçlü olur genelde.
Dursun bakalım.
İşte siz yonkouyu çok uçuk görüyorsunuz orada biraz sıkıntı var gibi, bence Mom biraz daha açıklansın ama amirallerden çok da farklı çıkmayacak.
Kizaru konusuna katılıyorum. Ancak Wevil yine de güçlü çıkabilir.Kizaru gevşeği onu oyalayacak kıvamda birine yapıştırır etiketi. Kaale almayın şu herifi, adam üşengeçin teki. Üşengeç biri için uğraştırıcı olan her iş zorlu seviyededir.
Amiral alacak adam zaten yonkou ve amiral eder. Bana sorsan her yonkou amiral alamaz, garanti değil.@Daredewill Kizaru ne kadar doğru yorum yapıyor ki ? En son süpernovalarada siz gençler çok dehşetsiniz tarzı bir şey diyip 2 dk içinde paketlemişti. Amiral alır desen belki derim. Ancak benim gözümde yonkoular amirallerden bariz üstün. Tabi eninde sonunda Wevil'İn gücü bizim tahminlerimizden öteye geçmiyor. Bekleyip göreceğiz
Bu yüzden düşünce farkı diyorum. Bana göre her yonkou her amirali zorlanarak veya zorlanmayarak(Kaidou ve Shanks) alır. Ha tabi bu benim yonkoulardan beklentim akside pekala çıkabilir.Amiral alacak adam zaten yonkou ve amiral eder. Bana sorsan her yonkou amiral alamaz, garanti değil.