Kolayca yenilmez Luffy bayağı bayağı zorlar ama alabileceğini de sanmıyorum. Evet Kaido hedeflerinde ancak şu haliyle Luffy Kidd'İn durumuna düşer.Mihawk karşısında kolayca yenileceğini düşünüyor bazı kişiler herhalde Luffy'nin. Mihawk'ın Luffy'e yenilemeyeceği hiçbir yerde yazmıyor.
Kaido hedeflerindeyken Mihawk'tan bahsediliyor.:S
Zoro'nun hayalinde ki seviyenin Luffy'nin şu anki seviyesi olacağını sanmıyorum.Mihawk karşısında kolayca yenileceğini düşünüyor bazı kişiler herhalde Luffy'nin. Mihawk'ın Luffy'e yenilemeyeceği hiçbir yerde yazmıyor.
Kaido hedeflerindeyken Mihawk'tan bahsediliyor.:S
+1Zoro'nun hayalinde ki seviyenin Luffy'nin şu anki seviyesi olacağını sanmıyorum.
Güzel bir yorum. Teşekkürler.Zoro'nun hayalinde ki seviyenin Luffy'nin şu anki seviyesi olacağını sanmıyorum.
Sorun Zoro'nun hayali olmamalı. Çünkü Luffy'nin hayali yanında küçük kalıyor.Zoro'nun hayalinde ki seviyenin Luffy'nin şu anki seviyesi olacağını sanmıyorum.
Bu konu da Luffy'nin hayalinin bir önemi yok. Sen Zoro'nun seri sonunda ki seviyesinin Luffy'nin şu anki seviyesi olacağını mı düşünüyorsun?Sorun Zoro'nun hayali olmamalı. Çünkü Luffy'nin hayali yanında küçük kalıyor.
Bu konu da Luffy'nin hayalinin bir önemi yok. Sen Zoro'nun seri sonunda ki seviyesinin Luffy'nin şu anki seviyesi olacağını mı düşünüyorsun?