O zaman oyumuzu değiştirir Shiryuu yaparız.( Luffy yapmayız çünkü o zaman Luffy 5.lik felan dinlemez yonkou kıvamına gelirShiryu şu Mihawk'ı tokatlasa da rahatlasak artık.

O zaman oyumuzu değiştirir Shiryuu yaparız.( Luffy yapmayız çünkü o zaman Luffy 5.lik felan dinlemez yonkou kıvamına gelirShiryu şu Mihawk'ı tokatlasa da rahatlasak artık.
İşte anketi ekleyen demek ki Mihawk'ın Shanks'tan aşağıda olduğunu biliyorAnkette tuzak var. Şöyle ki;
Mihawk'a oy verirsek, Shanks>Mihawk'ı kabul etmiş oluyoruz.
Mihawk'ı yoksayıp başkasına oy verirsek, X>Mihawk demiş oluyoruz.
O nedenle oy kullanmadım.![]()
Bu tartışmaya girmeyeceğim şimdi. Hiç havamda değilim. Hem gerçek düşüncem hem de espri olsun diye yazdım biraz.İşte anketi ekleyen demek ki Mihawk'ın Shanks'tan aşağıda olduğunu biliyor.
Yonkou dünyanın en güçlü 4 korsanı denmiş. Bizim vampir bu sebepten dolayı geride kalıyor. Gerçi bunu demese bile Shanks Mihawk'ı fenaz çizer. Üstünede al ünvan sende kalsın der geçerdi![]()
Tartışmak için yazmadım zaten ( Şimdi bende kaldıramam bir tartışmayı ) . Sadece kendi fikrimi söyledimBu tartışmaya girmeyeceğim şimdi. Hiç havamda değilim. Hem gerçek düşüncem hem de espri olsun diye yazdım biraz.![]()
Bide o var dimiAnkette yok ama ben Kuzan diyorum![]()
BB'nin altına girmiş. Daha ne olsun.Bide o var dimimanga okumuyorumda korsan olduğu doğrulandımı