O zaman oyumuzu değiştirir Shiryuu yaparız.( Luffy yapmayız çünkü o zaman Luffy 5.lik felan dinlemez yonkou kıvamına gelir)Shiryu şu Mihawk'ı tokatlasa da rahatlasak artık.
O zaman oyumuzu değiştirir Shiryuu yaparız.( Luffy yapmayız çünkü o zaman Luffy 5.lik felan dinlemez yonkou kıvamına gelir)Shiryu şu Mihawk'ı tokatlasa da rahatlasak artık.
İşte anketi ekleyen demek ki Mihawk'ın Shanks'tan aşağıda olduğunu biliyor.Ankette tuzak var. Şöyle ki;
Mihawk'a oy verirsek, Shanks>Mihawk'ı kabul etmiş oluyoruz.
Mihawk'ı yoksayıp başkasına oy verirsek, X>Mihawk demiş oluyoruz.
O nedenle oy kullanmadım.
Bu tartışmaya girmeyeceğim şimdi. Hiç havamda değilim. Hem gerçek düşüncem hem de espri olsun diye yazdım biraz.İşte anketi ekleyen demek ki Mihawk'ın Shanks'tan aşağıda olduğunu biliyor.
Yonkou dünyanın en güçlü 4 korsanı denmiş. Bizim vampir bu sebepten dolayı geride kalıyor. Gerçi bunu demese bile Shanks Mihawk'ı fenaz çizer. Üstünede al ünvan sende kalsın der geçerdi
Tartışmak için yazmadım zaten ( Şimdi bende kaldıramam bir tartışmayı ) . Sadece kendi fikrimi söyledimBu tartışmaya girmeyeceğim şimdi. Hiç havamda değilim. Hem gerçek düşüncem hem de espri olsun diye yazdım biraz.
Bide o var dimi manga okumuyorumda korsan olduğu doğrulandımıAnkette yok ama ben Kuzan diyorum
BB'nin altına girmiş. Daha ne olsun.Bide o var dimi manga okumuyorumda korsan olduğu doğrulandımı