Şuan aynı konu açılsa, Law alır başını giderLaw'ın meyvesi tabiki ope ope , üstüne meyve tanımam logiadan bile daha iyi bana göre , Law 30'lu yaşlarda o meyveyle neler yapabilir düşünmesi zor değil.
Kage Kage no Mi demişim zamanında. Meyvenin değeri bilinmiyor. Ki hakikatten öyle düşünüyordum taki İssho baba gelene kadar.İssho-San'ın meyvesi en güçlü 2. parameciadır bence.Çok süper meyve bence.Logia-Zoan dinlemez gömer yere.
Belli Olmaz meyve gücü bazında, Shiki'yle sonsuz bir döngüye girebilirlerİssho-San'ın meyvesi en güçlü 2. parameciadır bence.Çok süper meyve bence.Logia-Zoan dinlemez gömer yere.
Aynen katılıyorum. Kumaya her zaman buq olarak baktım Oda akl8nı almasaydı yenilmez gibi karakter. Direk korsanlar krali yani az haki kassayeni üyeler var sanırım konular hortluyo ben nikyu demiştim sanırım fuwa ve nikyu en sevdiklerimdi zaten. birsürü paramecia çıktı şimdi dof isso barto dofun adamları falan ama gene olsa gene nikyu derdim. akıllı ve güclü bir kullanıcıda dokunulmaz bir meyvedir bence. seride ışık hızına en yakın hareket etmeyi saglıyan bir meyve. yansıtma özelligi muhteşem ( wb nin deprem yumrugu kizarunun lazeri gibi saldırılarıda yansıtabilir bence ki buda akıllı bir şekilde kullanıcak bir karakterde yenilmezligini ilan etmek olur. bide haki kastınmı üstüne tadından yenmez