O da doğru tabiEn güçlü kısmı doğru da meyvenin adı yanlış çıktı. Önemli olan güçlü olduğunu tutturmuş olmak. Asıl tartışma bunun üzerine dönüyordu.
O da doğru tabiEn güçlü kısmı doğru da meyvenin adı yanlış çıktı. Önemli olan güçlü olduğunu tutturmuş olmak. Asıl tartışma bunun üzerine dönüyordu.
Hala haklı çıktığınızı düşünüyonuz. Vallahi durum kötü.Diyordu ne güzel ulan Oda.
Hoşgeldin.Yahu trollüne gidip lastik oylamışsın ankette hatta bildiler bak diye caps atmışlar adın var. Şimdi nasıl haklı çıkmış olmuyoruz forum kabul etmiş artık tartışmaya kapanmış.Hala haklı çıktığınızı düşünüyonuz. Vallahi durum kötü.
Forum beni ilgilendirmiyor. Nika meyvesine de algı yapılıyor. Son bölümle iyice emin oldum. Bu meyve değiştirilmiş mistik zoan haliyle bile beş para etmiyor. Kaldı ki zamanında yapılan algı lastik meyvesi içindi. Meyve lastik meyvesi değil artık. O büyük ve önemli ayrıntı hala atlanıyor. Meyve artık paramecia bile değil.Hoşgeldin.Yahu trollüne gidip lastik oylamışsın ankette hatta bildiler bak diye caps atmışlar adın var. Şimdi nasıl haklı çıkmış olmuyoruz forum kabul etmiş artık tartışmaya kapanmış.
Ope Ope uyanış ile o kadar güçlü. Depremin de daha uyanışı olucak. Yinede bana göre depremin uyanmadığı hali bile Ope Ope'nin uyanmış halinden daha güçlüdür.O değil ope depremden iyi bence depremdir sorunun cevabı
Meyvenin gördüğümüz herşeyini lastik diye kabul ederek gördük ama.Uyanış olmayınca farklı bir meyve görmüş olmuyoruz.Nika meyvesininin tüm özelliklerini lastik olarak gördük ve herkes dedi ki lastik çöp. Bu zaten başlı başına komik.Meyve hep ekstrem güçlü bir haldeydi uyanışla iyice saçma bir güce evriliyor.Uyanıştaki özellikleri de kısmen normal halinde yiyen kişiye veriyordur Luffy az dirilmedi ölümlerden.Croco kancayı takınca kalbi gümleyip kalktı belki gösterdi mi Oda hayır.Bizde et yedi yara kapandı sanıyoruz o sıralar.Forum beni ilgilendirmiyor. Nika meyvesine de algı yapılıyor. Son bölümle iyice emin oldum. Bu meyve değiştirilmiş mistik zoan haliyle bile beş para etmiyor. Kaldı ki zamanında yapılan algı lastik meyvesi içindi. Meyve lastik meyvesi değil artık. O büyük ve önemli ayrıntı hala atlanıyor. Meyve artık paramecia bile değil.
Kaido lastik bunu yapmamalı diyor. Doflamingo ta G4'te bir işkillenmişti. Biz Kong Organ yaptığında bir işkillenmiştik. Bir şeyler vardı.Meyvenin gördüğümüz herşeyini lastik diye kabul ederek gördük ama.Uyanış olmayınca farklı bir meyve görmüş olmuyoruz.Nika meyvesininin tüm özelliklerini lastik olarak gördük ve herkes dedi ki lastik çöp. Bu zaten başlı başına komik.Meyve hep ekstrem güçlü bir haldeydi uyanışla iyice saçma bir güce evriliyor.Uyanıştaki özellikleri de kısmen normal halinde yiyen kişiye veriyordur Luffy az dirilmedi ölümlerden.Croco kancayı takınca kalbi gümleyip kalktı belki gösterdi mi Oda hayır.
Meyve için kullanıcının hayal gücüyle sınırlıdır dendi. Luffy’nin düşünebildiği en yaratıcı şey yine dev yumruk olduForum beni ilgilendirmiyor. Nika meyvesine de algı yapılıyor. Son bölümle iyice emin oldum. Bu meyve değiştirilmiş mistik zoan haliyle bile beş para etmiyor. Kaldı ki zamanında yapılan algı lastik meyvesi içindi. Meyve lastik meyvesi değil artık. O büyük ve önemli ayrıntı hala atlanıyor. Meyve artık paramecia bile değil.