Tebrikleri alayım Hoş anket sıfırlanmalı Gomu Gomu diye bir meyve yokmuş.
Tebrikleri alayım Hoş anket sıfırlanmalı Gomu Gomu diye bir meyve yokmuş.
Gomu Gomu zoan çıkmasaydı...Tebrikleri alayım Hoş anket sıfırlanmalı Gomu Gomu diye bir meyve yokmuş.
Bence mantikli yarin zoan degil di aslinda zoan gorunumlu paramecia meyvesi dese gomu gomu’ya oda ne diyecez? Adam kendi once paramecia diyip sonra zoan diye retcon’un alasini yapiyor, ben paramecia diye ankette gordum bastim oyumuGomu Gomu zoan çıkmasaydı...
Hâlâ oy veren var.
Bu Oda artık her şeyi yapabilir. Bırak zoanı, parameciayı belki 6. vitesi çıkarıp direkt en güçlü meyve bile yapabilir Luffy'nin yediği meyveyi.Bence mantikli yarin zoan degil di aslinda zoan gorunumlu paramecia meyvesi dese gomu gomu’ya oda ne diyecez? Adam kendi once paramecia diyip sonra zoan diye retcon’un alasini yapiyor, ben paramecia diye ankette gordum bastim oyumu
Simdi abarti ve ayrintili dusunmeden bir cevap vericem ama bence yapti bile en azindan kendi kafasinda. Bence deprem meyvesini de gecmistir. Adam icin mitolojide olmayan tanri uydurdu daha ne yapsin.Bu Oda artık her şeyi yapabilir. Bırak zoanı, parameciayı belki 6. vitesi çıkarıp direkt en güçlü meyve bile yapabilir Luffy'nin yediği meyveyi.
2.paramecia diyor reisTebrikleri alayım Hoş anket sıfırlanmalı Gomu Gomu diye bir meyve yokmuş.
En güçlü kısmı doğru da meyvenin adı yanlış çıktı. Önemli olan güçlü olduğunu tutturmuş olmak. Asıl tartışma bunun üzerine dönüyordu.2.paramecia diyor reis