Geçmişte Wb, şimdi Kaido, gelecekte Zoro
Yok yok onaylama anlamında dedim ama sanırım çok resmi olduğundan dalga geçiyor gibi gözüktü. Yok bu arada Beyazsakal'a oy verdim ama Kaido'da ölümsüzlük olduğu için. Sonra ölümsüzlüğün de dayanıklılığa gireceğini düşündüm ama oyumu değiştirmeyi unuttum. Üstte de yazıyor. Olay bu yani.Anlamadım, dalga mı geçiyorsun? Ya da açık ve net derken, Beyazsakal net üstün mü demek istedin? Beyazsakal'a oy verdiğini gördüm sanki çünkü.
Evet biraz öyle oldu. Ama oy değiştirme açık değil mi zaten, değiştirmek istiyorsan o kadar da zor değil yani.Yok yok onaylama anlamında dedim ama sanırım çok resmi olduğundan dalga geçiyor gibi gözüktü. Yok bu arada Beyazsakal'a oy verdim ama Kaido'da ölümsüzlük olduğu için. Sonra ölümsüzlüğün de dayanıklılığa gireceğini düşündüm ama oyumu değiştirmeyi unuttum. Üstte de yazıyor. Olay bu yani.
Evet değiştirdim şuan.Evet biraz öyle oldu. Ama oy değiştirme açık değil mi zaten, değiştirmek istiyorsan o kadar da zor değil yani.
WB hepsinden dayanıklıdır.Kaido ve BM WB kadar dayanamazdı acıya.
Kaido.
Dayanıklılık derken her türlü hasar almama durumu kastediliyor. Bu sebepten Kaido en dayanıklı oluyor. Fakat insan sınırları içerisinde WB en dayanıklı. Sonra Big Mom geliyordur.Bm tabikide kadın çizik almıyor.
Bm hasar almıyor yaw çizik bile almıyor. Özel durumu dışında. Kaido bir şekilde hissediyor yoğun darbeleriDayanıklılık derken her türlü hasar almama durumu kastediliyor. Bu sebepten Kaido en dayanıklı oluyor. Fakat insan sınırları içerisinde WB en dayanıklı. Sonra Big Mom geliyordur.
Kaido çok yoğun darbeleri hisseder fakat bunlar ona hasar vermiyor ki. BM eninde sonunda hasar alıcak.Bm hasar almıyor yaw çizik bile almıyor. Özel durumu dışında. Kaido bir şekilde hissediyor yoğun darbeleri