Kaido? Ölümsüzlüğüden dolayı ona gelen hasar almama olayı da dayanıklılık sayılıyor bence.Konu dayanıklılık ise WB dışındakiler kumda oynasın.
Edit : Her konuda, WB dışındakiler kumda oynasın.
Kaido? Ölümsüzlüğüden dolayı ona gelen hasar almama olayı da dayanıklılık sayılıyor bence.Konu dayanıklılık ise WB dışındakiler kumda oynasın.
Edit : Her konuda, WB dışındakiler kumda oynasın.
O yılın net sıvaması hatta arclar arasında zirveye oynar, resmen baş yapıt Skypia.Harbi ya birde öleceğiz geyiği yapıyordu, en fazla kömür gibi yandı ama hiçbir şey olmadı.
Bu Dayanıklılığı, acıya karşı dayanıklılık olarak değerlendirdim. Kaido'nun, Big Mom'um, Marco'nun olayı savunma gibi gibi absürt vücut sertliği veya meyveden gelen özellikler filan.Kaido? Ölümsüzlüğüden dolayı ona gelen hasar almama olayı da dayanıklılık sayılıyor bence.
Evet ama ankette genel dayanıklılıktan bahsediyor sanırım. Senin dediğin özellikler dahil.Bu Dayanıklılığı, acıya karşı dayanıklılık olarak değerlendirdim. Kaido'nun, Big Mom'um, Marco'nun olayı savunma gibi gibi absürt vücut sertliği veya meyveden gelen özellikler filan.
Değil elbette. Açık ve net bu.Beyazsakal mı? Kendisini severiz, sayarız ama dayanıklılık konusunda Kaidou ile yarışabilmesi mümkün değil.
Anlamadım, dalga mı geçiyorsun? Ya da açık ve net derken, Beyazsakal net üstün mü demek istedin? Beyazsakal'a oy verdiğini gördüm sanki çünkü.Değil elbette. Açık ve net bu.