Yavanlar zaten. Wb her şekilde bu serinin zirvesi konumunda. Racır bile yavan geldi bana ki Kaido ve BM haydi haydi yavanWb efsanesinden sonra yonkou olarak Kaido + Linlin yavan geliyor.
Babaya sahip çıkalım
Yavanlar zaten. Wb her şekilde bu serinin zirvesi konumunda. Racır bile yavan geldi bana ki Kaido ve BM haydi haydi yavanWb efsanesinden sonra yonkou olarak Kaido + Linlin yavan geliyor.
Yavanlar zaten. Wb her şekilde bu serinin zirvesi konumunda. Racır bile yavan geldi bana ki Kaido ve BM haydi haydi yavan
Babaya sahip çıkalım
Hasar almamak başka bir şey dayanıklı olmak başka bir şey de, neyse...Anlamadığım ''Dayanıklı'' denince ne akla geldiği.Evet bıyık baba top güllesi kılıç herşeyi yedi ama yıkılmadı.İşte burada komik olan kıytırık kılıç ve top güllesini yemesi.Akaniu dan yediği yumruğu anlarım sonuçta amiral dan almış o darbeyi.Göğsünü deşmiş onuda anlarımda diğerleri nedir.Mukavva gibi her altı almış.Kaido ya bakıyoruz giyotinler bile zarar vermemiş.Onca km mesafeden düşüyor çizik yok.Lufy örneği dediğim gibi o kadar saldırıyı yedi çizik yok ama gel görki Beyaz Bıyık daha dayanıklı.Cidden akıl mantık tutulması böyle olması lazım.
Dayanıklının açıklaması :Hasar almamak başka bir şey dayanıklı olmak başka bir şey de, neyse...
Hepsini geçtim dayanıklılık bile kendi içinde ayrılabiliyor.
Öyle değil işte. :/ Mesela stamina,endurance, durability hepsi dayanıklığa girer. Fakat karşıladığı anlamlar farklıdır. Mesela stamina'dan gidecek isek 10 gün dövüşmüş Akainu ve Aokoji var. Endurance üzerinden gidecek isek Wb en başa gelir.Dayanıklının açıklaması :
uzun süre dayanabilen, sağlam, güçlü.
Beyaz Bıyığa bakıyoruz kısa sürede perte çıktı.Evet zayıf noktası hastalığıydı.Big Mom un zayıf noktasınıda gordük.Kaido nun zayıf noktası varsa daha görmedik.