Akainuya yazık olur.Ağlıcam artık ne diyorum ben adamlar akainu ile dövüşse halleri ne olur
Yalnız WByi gomu gomu nooo derken düşüneyim dedim de vazgeçtim sonra.İşte en iyi meyvelerden biri, seni kafadan en üstlere çıkarıyor.
Akainuya yazık olur.Ağlıcam artık ne diyorum ben adamlar akainu ile dövüşse halleri ne olur
Yalnız WByi gomu gomu nooo derken düşüneyim dedim de vazgeçtim sonra.İşte en iyi meyvelerden biri, seni kafadan en üstlere çıkarıyor.
Hayır.Verdiğin örnekler doğru değil.O dediğin şey savunmadır.
Marco, Anka formda Kizaru'nun saldırısından hiç etkilenmedi. Buna dayanıklılık değil savunma dersin.
Jozu delici ve kesici saldırılardan etkilenmiyorsa buna dayanıklılık değil savunma dersin.
Luffy Moria'nın pestil yaptığı saldırıdan 0 hasara çıkıyorsa buna dayanıklılık değil savunma dersin.
20 yaşında yese meyveyi bak nasıl güç katıyordu, acele etti. Shanks boş adam mı, o meyveyi yanında saklasın.Bir git işine ya. Dayanıklılık açısından elverişli ama güç bakımından çok sıkıntı.
Tamam o zaman dayanıklılık anlayışlarımız farklı işteMarco.
Bilerek yemedi ki. Bakalım eğer özel bir şeyi varsa zaten ilerde bu açıklanır Yani Yami ve Gura Gura gibi.20 yaşında yese meyveyi bak nasıl güç katıyordu, acele etti. Shanks boş adam mı, o meyveyi yanında saklasın.
Roger'a kadar bağlar, hala bekliyorum lastik meyveli Roger. Gerçi öyle düşündüyse de vazgeçmiştir.Bilerek yemedi ki. Bakalım eğer özel bir şeyi varsa zaten ilerde bu açıklanır Yani Yami ve Gura Gura gibi.
En güçlü WBEn zeki BB
En güçlü Kaido
En hızlı Shanks
En dayanıklı BM
En adam gibi adam hepsinden zirve WB