Şu an çoğu yonkou hakkında bir bilgimiz yok lakin ben hepsinin hasar aldığı halini göz önünde bulundurup Wb'nin aldığı darbelerden sonra ayakta kalıp dövüşebilirler miydi diye soruyorum kendime. Kaido'dan başka kimse bu kadar dayanıklı olabilecek gibi durmuyor.Kapışıp kapışmadıklarıyla iligli bilgi yok, az evvel aklımda kaldığı şekilde söyledim ama mangaya tekrardan baktığımda, Roger'ın Linlin'deki kitabeye bir şekilde ulaşıp her şeyin sesini duyma yeteneğini kullanarak Raftel için gerekli bilgileri aldığı, yazıyor. Bunu nasıl başardığı belirsiz, tabii gözümden kaçan bir şey yoksa
Kaido'nun yarasını da yaramaz bir çocuk gibi sürekli denizciler ve yonkoularla mücadele etmesine bağlıyorum. Linlin, Kaido'nun aksine adasından dışarı çıkmamış bir yonkou izlenimi verdiği için bir yara almamış olması normal geliyor.
EDIT: Tabi Bm'nin dayanıklılığı Kaido'dan ya da Wb'den düşük demek Bm'nin hayvan gibi dayanıklı olduğu gerçeğini değiştirmiyor. En dayanıksız yonkounun dayanıklılığı yine bir amiralden yüksektir.