Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

En Çok Utandığınız Anınız

Boyle Konular Forumda Olmali mi ?

• Evet, hem egleniyoruz , guluyoruz.

Kullanılan: 142 79.8%
  • Hayir, Ne Gerek var

Kullanılan: 36 20.2%

• Kullanılan toplam oy
    178
ben her gün utanıyorum da aklımda kalmıyor kalsa patlardım muhtemelen, doğal geliştirdiğim bir savunma sistemi diye düşünüyorum yan etkileri olarak böyle hiç yoktan bir anda patlayabiliyor ama yapacak bir şey yok

en son dolmuşta engelli birine koltuğumu verirken az kalsın üzerine düşüyordum oldukça korkunçtu, çok da memnuniyetsiz duruyordu açıkçası benden dolayı mı bilmiyorum 😞😞 toplu taşıma yok edilse keşke

konu en utanç verici anıysa eğer sizlere küçük sapık akira'dan bahsedeyim biraz.

bir kız bir arkadaşım var. benden 2 yaş büyük ve kendimi bildim bileli arkadaşız. evlerimiz çok yakın olduğu için çocukluğumuz birlikte geçti ve çok iyi iki arkadaştık ta ki o ergenliğe girene kadar. yaz mevsimiydi, tahminen 9 yaşındaydım ve bana hiç kimse ergenlik döneminde vücutta yaşanan değişimler hakkında bilgi vermediği için onun vücudundaki değişim bende merak duygusu yarattığından birlikte oyun oynarken onun göğüs bölgesine dokundum birkaç kez. ilk seferlerde yanlışlıkla ve istemeden yaptığımı düşündüğünden olsa gerek tepki vermese de devam eden süreçte yaşananları annesine söyledi. doğal olarak annesi de olayı benim anneme anlattı ve annem de babama anlattı. babamsa her pedagoji bilgisine sahip ebeveyn gibi beni öyle bir dövdü ki... tokatlamak sinirini yatıştırmamış olacak ki önce hortumla ısladı ve ardından da yaş çubukla dövdü. yalan olmasın ama kendime gelmem 1-2 haftayı bulmuştu sanırım.

hem yaşanan olaydan sonra hem de neyin ne olduğunu öğrendikten sonra çok kez özür diledim arkadaşımdan ve beni affettiğini söyledi ama her görüştüğümüzde utanırım hâlâ.

Metroda başına gelen utanç dolu ama enteresan olayı anlat.
Arkadaşımın nişanlısına bağıra bağıra "yenge yenge" diye darladığım anımı mı -millet o sırada bize bakıyordu-, yoksa Marmaray'da millet ayakta boş yer kapmaya çalışırken; ben yere oturup laptoptan film izleyip, oyun oynadığım anımı mı ? Metroda güzel kızla bakıştıktan sonra aslında arkamda duran arkadaşıyla bakıştığını öğrenmem mi ? Hangisi olsun. İkincisinde az utanmışımdır. Ancak hatırlasam yeni yeni şeyler bulurum. Şu an sık sık hatırlarken utandığım anı; ortaokulda sırf dikkat çekmek için sınıfta yüksek sesle Oy Asiyem türküsünü söylediğim anım oldu. Sınıftaki iki kız da bana avel avel bakıyordu. Sonra adıma utanmış şekilde "sesin gü-güzelmiş" demişti. İçlerinden delidir ne yapsa yeridir demişlerdir büyük ihtimal.

Artık utanma duygumu kaybedeceğim hatırlaya hatırlaya. :gamyon:

Son düzenleme:
Arkadaşımın nişanlısına bağıra bağıra "yenge yenge" diye darladığım anımı mı -millet o sırada bize bakıyordu-, yoksa Marmaray'da millet ayakta boş yer kapmaya çalışırken; ben yere oturup laptop'tan film izleyip, oyun oynadığım anımı mı ? Metroda güzel kızla bakıştıktan sonra aslında arkamda duran arkadaşıyla bakıştığını öğrenmem mi ? Hangisi olsun. İkincisinde az utanmışımdır. Ancak hatırlasam yeni yeni şeyler bulurum. Şu an sık sık hatırlarken utandığım anı; ortaokulda sırf dikkat çekmek için sınıfta yüksek sesle Oy Asiyem türküsünü söylediğim anım oldu. Sınıftaki iki kız da bana avel avel bakıyordu. Sonra adıma utanmış şekilde "sesin gü-güzelmiş" demişti. İçlerinden delidir ne yapsa yeridir demişlerdir büyük ihtimal.

Liseden bir anım;

Ben tarih derslerini çok severim, tarihimde çok iyidir. Tarih derslerine çok katılırım, tarih hocası da beni çok sever, ben de tarihi sevdiğim için tarih hocasını çok severim. Aramızda sevgi, saygı var. Herkes de tarihte çok iyi olduğumu bilir, diğer derslere nispeten belirgin bir sevgim ve katılımım var tarihe. Neyse bir gün tarih sınavı oluyoruz, sınav da aşırı kolay bir sınav. Herkesin rahatlıkla yüksek alabileceği bir sınav. Sınava da tarih hocamız girmiş. Herkes benden kopya istiyor, ben sınavı çözmeye odaklanmışım. Sınav basit ama etrafımdakilerle uğraşıyorum, biri dürtüyor, öteki kağıt falan atıyor kopya istemek için. Özellikle arkamdaki çocuk sürekli bana sesleniyor. Sınav gayet kolaydı, soruları rahat rahat cevaplıyordum ama etraftakiler rahat bırakmıyordu. Ben de en sonunda suskunluğumu bozup arkadaki arkadaşa kopya istememesini, rahat durmasını sessizce söyledim. O sırada da tarih hocamız bana bakıyor, kopya çektiğimi düşünüyor, kağıdımı alıyor, yüzüm kıpkırmızı oluyor… Basit bir sınavdan kopya çektiğimi düşünen hocam, etrafımdakiler yüzünden hocaya rezil olan ben, haksız yere sınav kağıdı alınan ben… Baya moral bozucu ve utandırıcı bir anım… Bunlar yüzünden sınavın geri kalan sorularını da cevaplayamadığım için 50 almıştım.

Geçen yaz başımdan bir olay geçti. Bundan daha utandığım bir an gelmesi zor görünüyor şimdilik.

Work and travel esnasında bir marketin ekspres kasasında çalışıyorum. Müşterilere yardım ediyorum falan. O günkü çalışmamın 12. saati, akşam 10 suları. Ekspres kasa da güzellik, kişisel bakım reyonun önündeydi hemen. Genç bir kadın yanıma geldi. "You guys have aydın?" diye anladığım bi şey dedi. Aydının ne olduğunu algılamaya uğraşmadım bile. Sağır duymaz uydurur. Aydın? Ayran? Başladım hemen. Ayranı ne kadar özledim keşke olsa, ayranımız yok, şurdan düz git, sola dön yoğurtlar var, meyveli olanları alma, sour cream de alabilirsin, tuzla bi çalkala ayran yapın kendinize. Kadın heyecanımı manasız bulup OK dedi. Diğer Türk kasiyerlere koşa koşa gidip SONUNDA BİRİ AYRAN SORDU!! şöyle şöyle dedim ben de, ulan keşke ayran içebilsek diye sevincimi paylaştım.

Kısa bir süre sonra kadın 8. reyondan, güzellik, kişisel bakım, sağlık reyonundan, çıkageldi. Bana yanaştı. "I found Iodine" dedi. İyot soran birine ayran tarifi vermek, staja başladığım ofistekilerle rakı içip şirazeyi kaydırdığım günü sollayarak en utandığım anı oldu.

Arkadaşımın nişanlısına bağıra bağıra "yenge yenge" diye darladığım anımı mı -millet o sırada bize bakıyordu-, yoksa Marmaray'da millet ayakta boş yer kapmaya çalışırken; ben yere oturup laptoptan film izleyip, oyun oynadığım anımı mı ? Metroda güzel kızla bakıştıktan sonra aslında arkamda duran arkadaşıyla bakıştığını öğrenmem mi ? Hangisi olsun. İkincisinde az utanmışımdır. Ancak hatırlasam yeni yeni şeyler bulurum. Şu an sık sık hatırlarken utandığım anı; ortaokulda sırf dikkat çekmek için sınıfta yüksek sesle Oy Asiyem türküsünü söylediğim anım oldu. Sınıftaki iki kız da bana avel avel bakıyordu. Sonra adıma utanmış şekilde "sesin gü-güzelmiş" demişti. İçlerinden delidir ne yapsa yeridir demişlerdir büyük ihtimal.

ahahahahskfdsadjf bu iyiymiş

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık