Metroda başına gelen utanç dolu ama enteresan olayı anlat.Hangisini anlatayım
Metroda başına gelen utanç dolu ama enteresan olayı anlat.Hangisini anlatayım
Benim sanırım sonunda ağladığım tek film buydu
Arkadaşımın nişanlısına bağıra bağıra "yenge yenge" diye darladığım anımı mı -millet o sırada bize bakıyordu-, yoksa Marmaray'da millet ayakta boş yer kapmaya çalışırken; ben yere oturup laptoptan film izleyip, oyun oynadığım anımı mı ? Metroda güzel kızla bakıştıktan sonra aslında arkamda duran arkadaşıyla bakıştığını öğrenmem mi ? Hangisi olsun. İkincisinde az utanmışımdır. Ancak hatırlasam yeni yeni şeyler bulurum. Şu an sık sık hatırlarken utandığım anı; ortaokulda sırf dikkat çekmek için sınıfta yüksek sesle Oy Asiyem türküsünü söylediğim anım oldu. Sınıftaki iki kız da bana avel avel bakıyordu. Sonra adıma utanmış şekilde "sesin gü-güzelmiş" demişti. İçlerinden delidir ne yapsa yeridir demişlerdir büyük ihtimal.Metroda başına gelen utanç dolu ama enteresan olayı anlat.
Arkadaşımın nişanlısına bağıra bağıra "yenge yenge" diye darladığım anımı mı -millet o sırada bize bakıyordu-, yoksa Marmaray'da millet ayakta boş yer kapmaya çalışırken; ben yere oturup laptop'tan film izleyip, oyun oynadığım anımı mı ? Metroda güzel kızla bakıştıktan sonra aslında arkamda duran arkadaşıyla bakıştığını öğrenmem mi ? Hangisi olsun. İkincisinde az utanmışımdır. Ancak hatırlasam yeni yeni şeyler bulurum. Şu an sık sık hatırlarken utandığım anı; ortaokulda sırf dikkat çekmek için sınıfta yüksek sesle Oy Asiyem türküsünü söylediğim anım oldu. Sınıftaki iki kız da bana avel avel bakıyordu. Sonra adıma utanmış şekilde "sesin gü-güzelmiş" demişti. İçlerinden delidir ne yapsa yeridir demişlerdir büyük ihtimal.
Artık utanma duygumu kaybedeceğim hatırlaya hatırlaya.
ahahahahskfdsadjf bu iyiymişArkadaşımın nişanlısına bağıra bağıra "yenge yenge" diye darladığım anımı mı -millet o sırada bize bakıyordu-, yoksa Marmaray'da millet ayakta boş yer kapmaya çalışırken; ben yere oturup laptoptan film izleyip, oyun oynadığım anımı mı ? Metroda güzel kızla bakıştıktan sonra aslında arkamda duran arkadaşıyla bakıştığını öğrenmem mi ? Hangisi olsun. İkincisinde az utanmışımdır. Ancak hatırlasam yeni yeni şeyler bulurum. Şu an sık sık hatırlarken utandığım anı; ortaokulda sırf dikkat çekmek için sınıfta yüksek sesle Oy Asiyem türküsünü söylediğim anım oldu. Sınıftaki iki kız da bana avel avel bakıyordu. Sonra adıma utanmış şekilde "sesin gü-güzelmiş" demişti. İçlerinden delidir ne yapsa yeridir demişlerdir büyük ihtimal.
Artık utanma duygumu kaybedeceğim hatırlaya hatırlaya.