1999 yılı temmuz sonu bodruma tatile gittik, Rahmetli pederle valide 1968 den beri bodrumda yazları, acayip çok arkadaşları var.
İşte denk gelindi, bende ergenlik gençlik sendromundayım, O Can da gelmiş vs akşam davet edildik, sahilde bir restorana Oturduk 11 12 masa insan. masalar 3 4 birleşiyor. ortalama yaş 45 55 aralığı.
Annem biliyor şimdi ben 13 14 yaşlarında pederin 3 defa bar arabası var oradan viskidir malibudur likörlü çikolatadır götürdüm, birinde de yeğen var 6 ay küçük ona da içirdim iki sarhoş aile yemeğinde sallanıyoruz rezillik diz boyu
. babam kişisel barını kapadı üst daireye götürdü öyle rezilim.
İşte hadi ama koca adam olmuş, Can da içsin dedi biri ık mık ettiler, ama bana da dolduruldu içiyorum ama acayip keyifliyim. Eskiden bodrumda masaya devamlı biri gelir devamlı bir arkadaşları geçer gel yahu ooo vs muhabbet uzardı. Şimdi bir arkadaşları var bunların tam zampara. Otostop yapan 24 25 yaşlarında bir kızla geldi, dönüş yolunda denk gelmişler kızla, Ama kız çok tatlı, Kısa saçlı, pembe bir şortu var üstünde açık pembe büstiyer, yeşil gözlü ben bunu gördüm tamda karşıma oturdu kalbim küt küt atıyor, bu 2 3 saatte az iç eşek herif vs gelse de arada çimdik vs yesem de kafayı buldum gibi, samanyolu, deniz ve mehtap vs filan da çalıyor
yaşıtım yok ben kızla sohbet ediyorum. o da adamdan çok benle konuşuyor, gülüşüyoruz vs seda ismi hoş bir seda oldum, işte bildiğin etkilenmişim 7 8 yaş önemsiz diye kur yapıyorum. oda cevap veriyor sohbet ediyoruz uyku ile ilgili bir şey konuşurken, işte kafa nasıl uçtuysa ilerleyen anlarda keşke hep benimle uyusan dedim kızın kulağına, şöyle bir baktı gülümsedi, ama öyle bir kafadayım ki evet desin elini tutup kaçacağız sanki
2 3 saatte kızla konuşuyorum ve annemler karşımda.
Herkes bana bakıyor meğer kulağına söylemiyormuşum, eşek gibi bağırmışım kırmızı pancar gibi oldum. bir anda başladım istifra etmeye
içimde ki sıvıya 1 metre öteye istifra ediyorum, masa insanlar hepsi kaçtı.
özürler özürlerle kalktık.
tek tesellim kız o herifle gitmedi, kaldığı yere annemle bıraktık ve annemle bana bakıp bakıp kahkaha attılar gidene kadar.
sanırım ilk evlilik teklifim buydu.