Hyogoro da var. Eski haliyle tabi.
Ama harbiden Akainu'nun ovvvvv Samurai's noooo laflarının altı dolmadı.
Doğru Hyogoro'yu unuttum. Onun eski halini sayabiliriz. Yüksek ihtimal en güçlü odur Oden'den sonra ama düşün bir o var sadece.
WG'ya bağlı değil. Denizciler giremiyor, şöyle böyle diye anlatınca ben wanodan çok sağlam karakterler çıkacağını düşündüm hep. Mesela Kawamatsu için hype yaptılar birkaç bölüm, suratı falan gözükmedi. Dedim sağlam bir karakter geliyor. Böyle karizmatik çizimlere sahip çok güçlü bir samuray çıkacak diye düşündüm. Adam balon balığı çıktı... Samuraylar beklentimin çok aşağısında kaldığı için Wano arcı bir tık geride kalıyor benim için.
Ayrıca çizimlere çok takmam bu seride, absürt çizimlere alışkınız fakat samurayları da böyle çizmezsin ya.Tamam çiz ama hepsini böyle abuk subuk çizme. Fujitorayı çizen adamsın. Çizsene Fujitora tadında bir samuray. Hem çok güçlü olsun, hem çizimi baya karizmatik olsun. Fanı olalım. Bir tık Denjiro'nun çizimi biraz iyi ama o da güç ve karakter olarak aşağıda kalıyor.
Samuray diye bekliyorsun balık çıkıyor, Ninja diye bekliyorsun, kafası bedeninden büyük bir ninja ortaya çıkıyor...