Maalesef Wano. Benim için en büyük eksisi Wano'daki karakterler oldu. 9 kızıl kın maalesef bende hiç etki bırakmadı ve genel olarak sıkıldım onların sahnelerinde. Neko Ve İnu'yu katmayabilirim aslında çünkü Wano samurayları değiller ve Zou'ya aitler fakat geri kalan karakterler pek hoşuma gitmedi. Koskoca Samuray ülkesi, pohpohlayıp duruyorsun fakat içerisindeki karakterleri öyle bir çiziyorsun ki ciddiye alamıyorum. Absürt çizimleriyle problemim yok fakat samuray diyince insan Kinemon, Kawamatsu, Kanjura gibi tipler beklemiyor. Fujitora gibi bir adamı çizen kişi en azından güçlü samurayları biraz daha ciddi, gerçekçi çizebilirdi.
Hadi çizdin öyle sorun yok ama o kadar pohpohladığın ülkeden bir Oden mi çıkmış güçlü. Denizciler şu haliyle bu ülkeye girse Oden dahil ipe dizerler hepsini.(Kaido fethetmeden öncesini diyorum)Akainu Wano'ya girmeye çekiniyor. Akainu amiraller dahil deniz kuvvetleriyle şu Wanoya girse güle oynaya fetheder gibi hissediyorum ben. Bana Wano'dan Oda'nın betimlediği şekilde bir hissiyat hiç alamadım. Oden'i çıkar, gerisini at çöpe. 9 kızıl kın Kaido'yu kesti diyebilirsiniz. İnu, Neko ve Ashura gibi adamlar var ki 9 tane adam Kaido'ya bir zahmet çizik atsınlar.
Kaido korsanları da açıkçası çok ilgi çekici gelmedi. Whos Who ve Jack hariç geri kalan karakterler bana sıkıcı geldi. Bir eksi de Kaido korsanlarından gidiyor.