JamesBond 27 Mar 2021 #1 East Blue Gizli İçerik Water 7/Enies Lobby Gizli İçerik Marineford Gizli İçerik Sabaody Archipelago Gizli İçerik Impel Down Gizli İçerik Wano Gizli İçerik Arabasta Gizli İçerik Dressrosa Gizli İçerik Skypiea Gizli İçerik Whole Cake Island Gizli İçerik Son düzenleme: 28 Mar 2021
East Blue Gizli İçerik Water 7/Enies Lobby Gizli İçerik Marineford Gizli İçerik Sabaody Archipelago Gizli İçerik Impel Down Gizli İçerik Wano Gizli İçerik Arabasta Gizli İçerik Dressrosa Gizli İçerik Skypiea Gizli İçerik Whole Cake Island Gizli İçerik
Gutts 27 Mar 2021 #3 Sakata Gintoki dedi ki: Enies Lobby güzel ama çok abartılıyor. Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum. Enies Lobbies'in aslında yegane olayı Robin üzerinden dönen kurtarılma hikayesiydi. Bunun dışında arcın öyle çok ekstra bir olayı yoktu. İçerik olarak en zengin ve güzel arclar Alabasta ve Dressrossa. Birbirlerinin kopyası ama bağımsız bir hikaye olarak ele alırsak gayet hoşlar. Edit: Sumnit War Saga'nın yeri ayrı tabi.
Sakata Gintoki dedi ki: Enies Lobby güzel ama çok abartılıyor. Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum. Enies Lobbies'in aslında yegane olayı Robin üzerinden dönen kurtarılma hikayesiydi. Bunun dışında arcın öyle çok ekstra bir olayı yoktu. İçerik olarak en zengin ve güzel arclar Alabasta ve Dressrossa. Birbirlerinin kopyası ama bağımsız bir hikaye olarak ele alırsak gayet hoşlar. Edit: Sumnit War Saga'nın yeri ayrı tabi.
Glorfindel 27 Mar 2021 #4 Her arc da birbirinden güzel yav sadece wano güzel değil bence ki onun da abartıldığını görmedim zaten
Her arc da birbirinden güzel yav sadece wano güzel değil bence ki onun da abartıldığını görmedim zaten
Siyah Ateş 27 Mar 2021 #5 Wano, Wano'yu çok abartmışız arkadaşlar. Şu an için değil belki ama geçmişteki beklenti yerlerde, hiç kimse böyle bir Wano beklemiyordu.
Wano, Wano'yu çok abartmışız arkadaşlar. Şu an için değil belki ama geçmişteki beklenti yerlerde, hiç kimse böyle bir Wano beklemiyordu.
Chris 27 Mar 2021 #8 Yayınlanan bölüm sayısı ve arcın potansiyeline göre düşünürsek; 1)Marineford 2)Wano 3)Dressrosa diyorum.
Yayınlanan bölüm sayısı ve arcın potansiyeline göre düşünürsek; 1)Marineford 2)Wano 3)Dressrosa diyorum.
Mugiwara no Luffy 27 Mar 2021 #10 Yani normalde wano derdim ama son çıkan bölümdeki luffynin bakışı insanı bir beklentiye sokuyor aslında
Yani normalde wano derdim ama son çıkan bölümdeki luffynin bakışı insanı bir beklentiye sokuyor aslında