Yav ne alakası var tam çevrilememesiyle, adamın kast ettiği anlam değişiyor. Böyle daha hoş duruyor nedirÇeviri yaparken hiç bir dil tam olarak çevirilemez. Böyle daha hoş duruyor o yüzden öyle yazdım.
Yav ne alakası var tam çevrilememesiyle, adamın kast ettiği anlam değişiyor. Böyle daha hoş duruyor nedirÇeviri yaparken hiç bir dil tam olarak çevirilemez. Böyle daha hoş duruyor o yüzden öyle yazdım.
"Kaptanımın hayallerini bile koruyamayacaksam tutkularım laftan başka bir şey değildir...""If I can't even protect my captain's dream, then whatever ambition I have is nothing but talk..."
-Roronoa Zoro
Kaptanını bile koruyamıyorsan,amacının bir değeri yoktur !
-Roronoa Zoro
Bir de kahraman diyorlarÖz abisine hainlik ettiği için corazon'un yaptığı en büyük hainliktir.
AynenBir de kahraman diyorlar
Öyle olduğundan. Kafadan uydurmuyoruz bunları.Bir de kahraman diyorlar
Aynen aynen abisine ihanet eden bir kahramanÖyle olduğundan. Kafadan uydurmuyoruz bunları.
İhanetin tanımını yaptığınızda kullandığınız ifadelerin güvenilmez olduğunu ispatladım diye hatırlıyorum.Aynen aynen abisine ihanet eden bir kahraman
Kahramanlığı da tartışılır en iyi icraatı bir yancının doğuşuna sebep olmak
Yancı olmak çok kötü bir şeymiş gibi bunu dile getiediğimizde neden savunmaya geçiyorsunuz ki adam yancı yani, olanı söylüyoruz.İhanetin tanımını yaptığınızda kullandığınız ifadelerin güvenilmez olduğunu ispatladım diye hatırlıyorum.
Diğer konuya ise girmiyorum bile. Gereksizce insan küçültme çabaları