Zamanında Dofulamingo demişim
Sarhoştum herhalde.
Asıl hain Corozandır.
Vergo çok hain biri evet.En sonunda esas hainin Corazon olduğunu fark etmen de bir şeydir.
Katılıyorum.
Zamanında Dofulamingo demişim
Sarhoştum herhalde.
Asıl hain Corozandır.
Vergo çok hain biri evet.En sonunda esas hainin Corazon olduğunu fark etmen de bir şeydir.
Fail yanlış olmuş.Vergo çok hain biri evet.
Katılıyorum.
Yanlıştı evet.Fail yanlış olmuş.
Vergo da Corazon da köstebeklik yapmış insanlardır. İkisi de hain.Vergo çok hain biri evet.
Katılıyorum.
Bir canavarı altetmek için gizli görevle onun yanına sızan herkes hainse, bütün polis teşkilatı, askeriye falan da hain olur efenim.Vergo da Corazon da köstebeklik yapmış insanlardır. İkisi de hain.
Vergo en başından beri Doflamingo'ya bağlıydı, Denizcilere sızıp güvenlerini kazanıp onlara ihanet etti. Corazon ise Dof'a sırtını çevirip Denizcilere katıldı, sonra tekrar aile içerisine zaten sahip olduğu güven ile sızdı ve Dof'a ihanet etti. Sonuç olarak ortada bir ihanet var. Bu ihaneti iyi veya kötü taraf için yapmış olması bir şeyi değiştirmiyor.Bir canavarı altetmek için gizli görevle onun yanına sızan herkes hainse, bütün polis teşkilatı, askeriye falan da hain olur efenim.
Bu ne demek?
Rosinante Doflamingo'ya sırtını dönmedi.Vergo en başından beri Doflamingo'ya bağlıydı, Denizcilere sızıp güvenlerini kazanıp onlara ihanet etti. Corazon ise Dof'a sırtını çevirip Denizcilere katıldı, sonra tekrar aile içerisine zaten sahip olduğu güven ile sızdı ve Dof'a ihanet etti. Sonuç olarak ortada bir ihanet var. Bu ihaneti iyi veya kötü taraf için yapmış olması bir şeyi değiştirmiyor.