Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

En Büyük Aşkınız Nasıldı

Hala yaşadığım olandır. 4 sene oldu. Gün geçtikçe daha da güzele giden olaydır benim için.

Senin yaşadığın olaya gelecek olursam muhtemelen açılamayacaksın. Ama One Piece'den ufacık bir şey kaptıysan hayallerinin peşinden gitmeyi asla kendine zor görme. One Piece var mı yok mu bilmiyoruz. Kız sana aşık mı değil mi bilmiyoruz. Merak mı ediyorsun? Git ve keşfet!

6 küsur milyar insandan bir'sin sen. Herkesten farklı herkesten ayrısın. Varlığını sadece fiziksel olarka düşündüğümüzde birisin. Ama içindeki yanan ateşi cesaretini körüklemesine izin verebilirsen Dünya senin için bir olur sen değil.

Çok önemli not: Şu animeleri tekdüze izlemeyin, mangaları tekdüze okumayın. Dersler çıkarın. Müthiş bir kültür ve ötesini barındıran manevi duygular içeriyor her biri.

Çok önemli 2. not: @Smoker -san'ın yorumunu es geçmeyin. Aynı şeyi tavuk dürümde test ettim ve pozitif bir sonuç almıştım.

Ben denizci adamım. Balıkçılık,yelkencilik, kaptanlık yaptım. Benim için en büyük aşk karadenize duyduğumdur. Sigarayı bıraktım ama en sevdiğim şeylerden biride akşam vakti ereğliyi izleyerek deniz kıyısında sigara içmekti. Sonra bir kız vardı bazı akşamlar yanıma gelen muhabbet ettiğimiz. 6 ay kadar aynı yerde çalışmıştık. Ailemden çok görüyordum o zamanlar. En ufak bir hareketimden bile ne düşündüğümü anlardı. Ama hiç aynı anda boş olmadı gönlümüz. Hayat işte. Geçen yaz düğününe gittim. Evleneceğim kadın işte bu dediğim insanın düğününe. Gülümsediğini mutlu olduğunu görünce bende mutlu oldum. Sevmek böyle birşey sanırım. (Ama biz sevme ile sahip olma isteğini çokca karıştırırız.) Şimdi yoluma bakıyorum. Biliyorum ki bende mutlu olursam o da benim için sevinecek. Ben biraz yeşilçam tarzı bakıyorum gibi. Efkarlandım.

Hala yaşadığım olandır. 4 sene oldu. Gün geçtikçe daha da güzele giden olaydır benim için.

Senin yaşadığın olaya gelecek olursam muhtemelen açılamayacaksın. Ama One Piece'den ufacık bir şey kaptıysan hayallerinin peşinden gitmeyi asla kendine zor görme. One Piece var mı yok mu bilmiyoruz. Kız sana aşık mı değil mi bilmiyoruz. Merak mı ediyorsun? Git ve keşfet!

6 küsur milyar insandan bir'sin sen. Herkesten farklı herkesten ayrısın. Varlığını sadece fiziksel olarka düşündüğümüzde birisin. Ama içindeki yanan ateşi cesaretini körüklemesine izin verebilirsen Dünya senin için bir olur sen değil.

Çok önemli not: Şu animeleri tekdüze izlemeyin, mangaları tekdüze okumayın. Dersler çıkarın. Müthiş bir kültür ve ötesini barındıran manevi duygular içeriyor her biri.

Çok önemli 2. not: @Smoker -san'ın yorumunu es geçmeyin. Aynı şeyi tavuk dürümde test ettim ve pozitif bir sonuç almıştım.
Yalnız One Piece'nin var olduğunu biliyoruz. Bakınız: WB'in son sözleri.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık