sensey 27 Eki 2017 #181 Oyları görünür yapın da Mihawk haterlarını öğrenmiş olalım. Tayfa kursa KK olabilecek kişiye balon denilmez.
Oyları görünür yapın da Mihawk haterlarını öğrenmiş olalım. Tayfa kursa KK olabilecek kişiye balon denilmez.
Raiden 27 Eki 2017 #182 Herkes kendisini deşifre etsin. Mihawk'ı seçen ilk kişi bendim yanlış hatırlamıyorsam.
Rika 27 Eki 2017 #183 Bobbin'dir. BM arcına kadar sağ kol, arc başladıktan sonra da komutanlardan sonraki en güçlü kişi olarak bekliyordum. Adam Bege'nin adamlarına yenildi
Bobbin'dir. BM arcına kadar sağ kol, arc başladıktan sonra da komutanlardan sonraki en güçlü kişi olarak bekliyordum. Adam Bege'nin adamlarına yenildi
Sir Crocodile 27 Eki 2017 #189 Crocodile'a oy atanlar kimler. Lütfen anketi herkese açık yapalım Yiğidin oyu meydanda olur.
Daredewill 27 Eki 2017 #190 Raiden dedi ki: Herkes kendisini deşifre etsin. Mihawk'ı seçen ilk kişi bendim yanlış hatırlamıyorsam. Genişletmek için tıkla ... Dragon ve Fuji demişim, bu anketlerden neden açık değil ya, öyle hiç sarmıyor.
Raiden dedi ki: Herkes kendisini deşifre etsin. Mihawk'ı seçen ilk kişi bendim yanlış hatırlamıyorsam. Genişletmek için tıkla ... Dragon ve Fuji demişim, bu anketlerden neden açık değil ya, öyle hiç sarmıyor.