Yapamadığı icin degil de yapmadığı için diyelim.Ben trollüğüne verdim. Hiç babalık yapmadığı/yapamadığı için.
Yapamadığı icin degil de yapmadığı için diyelim.Ben trollüğüne verdim. Hiç babalık yapmadığı/yapamadığı için.
Bir baba, çocuğunu babalık yapmıyorsa, yapamadığındandır.Yapamadığı icin degil de yapmadığı için diyelim.
Yapmak istemediğindendir. Her baba gücünün yettigi kadar babalik yapabilir.Bir baba, çocuğunu babalık yapmıyorsa, yapamadığındandır.
Yapmak istememesi işte yapamamak oluyor.Yapmak istemediğindendir. Her baba gücünün yettigi kadar babalik yapabilir.
Minato o zaman. Onu demişim zaten. Bende soruyu unuttuğum için tekrar sormuşum.Yok zaten orda o yüzden iki kere "baba" denmiş.
En baba adam değil de, en baba baba. Yani babalığını yapabilen baba olarak.
Ama asıl ayıp Kyros'a olmuş bak.
Minato'nun babalık yapmaya imkanı olmadı. Sadece kendini nasıl oğlununönüne attığını biliyoruz. Bundan yola çıkarak insanlar diğer seçeneklerle kıyaslıyor. Ben diğer dedim mesela. Öyle bir seçenek olmasa ben de Minato derdim.Minato iyi bir yönetici, kahraman bir shinobi olabilir. Ama iyi bir BABA değil. Oğluna hiç sormadan sırf potansiyelli olduğuna inanarak jinchuuriki yapıyor. Berbat bir çocukluk geçireceğini hesaba katıyor, ama "benim oğlum o, güçlüdür" düşüncesiyle girişiyor yine de.
Ben ondan bahsetmiyorum. Savaştaki seçiminden bahsettim.Minato'nun babalık yapmaya imkanı olmadı. Sadece kendini nasıl oğlununönüne attığını biliyoruz. Bundan yola çıkarak insanlar diğer seçeneklerle kıyaslıyor. Ben diğer dedim mesela. Öyle bir seçenek olmasa ben de Minato derdim.
Adam stratejik zekaya sahip biri. Oğlunun başedebileceği bir gücü ona bırakıyor. Evet büyük güç büyük dertler veriyor ama çocuğa boyundan büyük misyon yüklemiyor.Ben ondan bahsetmiyorum. Savaştaki seçiminden bahsettim.
Yok doktorum öyle değil bence . Çünkü onun açıklaması da yapılıyor. 3.bulacak ve o bakacak ayrıca kahraman gibi karşılanacak sanıyor. Ama tam tersi oluyor Hiruzen yüzünden .Minato iyi bir yönetici, kahraman bir shinobi olabilir. Ama iyi bir BABA değil. Oğluna hiç sormadan sırf potansiyelli olduğuna inanarak jinchuuriki yapıyor. Berbat bir çocukluk geçireceğini hesaba katıyor, ama "benim oğlum o, güçlüdür" düşüncesiyle girişiyor yine de.