Hala Kyros
Hiruzen yüzünden derken? Naruto Danzou'nun elinde oyuncak olacakken ona sahip çıkan Hiruzen.Yok doktorum öyle değil bence . Çünkü onun açıklaması da yapılıyor. 3.bulacak ve o bakacak ayrıca kahraman gibi karşılanacak sanıyor. Ama tam tersi oluyor Hiruzen yüzünden .
Babalık konusunda iyi olmadığına katılıyorum.Asıl yapma sebebi Naruto'ya tek başına bakmak istememesi ve eşinin ölüp kendinin yaşamaya devam etmek istememesi. O ruh haliyle geleceği düşünüp Naruto'ya kitlemesi de sonradan ortaya atıldığı gibi 9 kuyrukluyu kontrol edeceğine inanması değil.
O manada değil. Hiruzen Naruto'yu sakladı . Babasının kim olduğunu söylemedi. Minato'nun beklentileri o yönden farklıydı demek istiyorum.Hiruzen yüzünden derken? Naruto Danzou'nun elinde oyuncak olacakken ona sahip çıkan Hiruzen.
Gaara da kage oğluydu ama başına gelenler ortada.
Gaara'nın kimliği gizli değildi. O daha büyük acılar yaşadı. O da Kage oğlu.O manada değil. Hiruzen Naruto'yu sakladı . Babasının kim olduğunu söylemedi. Minato'nun beklentileri o yönden farklıydı demek istiyorum.
Gaara'nın durumu farklı , o ihanete uğradığı için vs sebeplerle o şeyleri yaşıyor. Kushinanın dediği şey de zaten Minato'nun kötü babalığını kanıtlıyor. Kendisi yaşayıp bakmak istemiyor. Naruto durduracak diye cevap veriyor ama içi tamamen boş. Sonuçta durduran kişi Naruto olmuyor da. O ayrı bir konu ama Kurama'nın gücüne bakıp da Naruto'nun onu yeneceğini varsaymak ne kadar doğru? Hem de Kurama'nın doğasını bilmesine rağmen.Gaara'nın kimliği gizli değildi. O daha büyük acılar yaşadı. O da Kage oğlu.
Kushina diyor zaten, "senin de ölmene gerek yok, niye Shiki Fujin?!?"
"O bizim oğlumuz, o adamı Naruto durduracak" diyor.