Aynısını yazacaktım ha bu arada Dragonun ne işi var yahu ??? En baba kriteri geçtim de neresi baba şunun .s.sTabi ki de judge.
Eğer sanji yi dışlamasaydı bu kadar güçlenemezdi. Kötülük yapayım derken iyilik yapmış judge.
Aynısını yazacaktım ha bu arada Dragonun ne işi var yahu ??? En baba kriteri geçtim de neresi baba şunun .s.sTabi ki de judge.
Eğer sanji yi dışlamasaydı bu kadar güçlenemezdi. Kötülük yapayım derken iyilik yapmış judge.
Zamanında temel atma törenlerine katılmasaydı bugün Luffy olmaz ve Op dünyası değişmezdi. Baba gibi baba!!!Aynısını yazacaktım ha bu arada Dragonun ne işi var yahu ??? En baba kriteri geçtim de neresi baba şunun .s.s
Luffy anasına çekmiş, Dragon sadece törendeymiş ..Zamanında temel atma törenlerine katılmasaydı bugün Luffy olmaz ve Op dünyası değişmezdi. Baba gibi baba!!!
Edward'ın öldürmesini beklediğim tek karakterdir. Keşke Scarla karşılaşsaydı ya.Roger'a KK olma gibi hayalinin olmadigini soyleyip, Ace biradere KK olabiliecegine inandirmasi.
Hayal satmak en buyuk suctur. Babalar boyle yapmaz. Hem Marineford'da rastgele yaptigi saldirilarda Ace'i koruyan 3 amiraldir. Dikkatsiz baba mi olur? Ace'i WB'den amiraller korudu resmen.
WB sadece en gucludur. Baba degildir. Baba gibi baba budur: