Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] ELDEN RING (2022)

Oyuna başlarken hangi sınıfı seçeceksiniz?

• Kullanılan toplam oy
    87
Önce arkası dönüktü... Sonra bana doğru döndü ve yavaş yavaş bana doğru yürümeye başladı... Ben görünmediğimi düşünüyordum. Görünüyormuşum.

Str közcü işidir. Ortamlarda dar paça donla şekil kesen Bmw bebeleri str gider.

Bu oyunda her yolu denedim yıldırım büyülerine odaklı dex / faith buildinden daha çok zevk veren ve hem pve de hem pvp de ortalama olarak bu kadar yüksek ve dengeli hasar çıkaran başka build görmedim. Şiddetle tavsiye ederim.

Str közcü işidir. Ortamlarda dar paça donla şekil kesen Bmw bebeleri str gider.

Bu oyunda her yolu denedim yıldırım büyülerine odaklı dex / faith buildinden daha çok zevk veren ve hem pve de hem pvp de ortalama olarak bu kadar yüksek ve dengeli hasar çıkaran başka build görmedim. Şiddetle tavsiye ederim.
Ben büyücü olurken millete ceyran veririm, alev topu yollarım falan diyordum ama ateş böceği atıyoz millete. Bu arada bir şey soracağım. Şimdi ben mage için herhangi bi silah kıyafet bulamadım. Elimdeki silahı geliştirmek istemiyorum çünkü daha iyisini bulurum ona harcarım diye. Sence geliştirim mi napim nasıl bu oyunun verdiği silah?

Ben büyücü olurken millete ceyran veririm, alev topu yollarım falan diyordum ama ateş böceği atıyoz millete. Bu arada bir şey soracağım. Şimdi ben mage için herhangi bi silah kıyafet bulamadım. Elimdeki silahı geliştirmek istemiyorum çünkü daha iyisini bulurum ona harcarım diye. Sence geliştirim mi napim nasıl bu oyunun verdiği silah?
Büyü mü atıyorsun int scaling olan silahla mı oynuyorsun katana, sword falan?

Büyü mü atıyorsun int scaling olan silahla mı oynuyorsun katana, sword falan?
Astrolog oynuyorum. 5.30 saat geçti 4-5 boss indirdik hala oyunun verdiği kıyafetlerle duruyorum ve itemle. Asa var işte mavi bir şey fırlatıyor.

Edit: Bir de meyve pıça var onunla da böyle sinsi gidip arkadan saplıyorum. Önden 40-50 vuruyor.

Astrolog oynuyorum. 5.30 saat geçti 4-5 boss indirdik hala oyunun verdiği kıyafetlerle duruyorum ve itemle. Asa var işte mavi bir şey fırlatıyor.

Edit: Bir de meyve pıça var onunla da böyle sinsi gidip arkadan saplıyorum. Önden 40-50 vuruyor.
Allah'a emanet gidiyorsun anasını satayım. Büyü atacam diyorsan meteroit staff ile carian blade büyülerini güçlendiren staff işini görür. Silah olarak da moonveil katana çok sağlam ama sen skill kullanamıyorsun sanırım. Silah yeteneği kullanmadığın müddetçe en iyi seçenek int scaling olan bir rapier, sword falan alıp rakibi düz saldırı ile dürte dürte oynamak. Ya da sen boş ver bu işleri bleed git hiç skill kullanamadığın senaryoda en yüksek hasarı vereceğin seçenek o. Çift bleed katana, dagger, curved sword işini görür.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık