Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] ELDEN RING (2022)

Oyuna başlarken hangi sınıfı seçeceksiniz?

• Kullanılan toplam oy
    87
Allah'a emanet gidiyorsun anasını satayım. Büyü atacam diyorsan meteroit staff ile carian blade büyülerini güçlendiren staff işini görür. Silah olarak da moonveil katana çok sağlam ama sen skill kullanamıyorsun sanırım. Silah yeteneği kullanmadığın müddetçe en iyi seçenek int scaling olan bir rapier, sword falan alıp rakibi düz saldırı ile dürte dürte oynamak. Ya da sen boş ver bu işleri bleed git hiç skill kullanamadığın senaryoda en yüksek hasarı vereceğin seçenek o. Çift bleed katana, dagger, curved sword işini görür.
Kardeşim o kadar güzel yazmışsın ama hiç bir şey anlamadım yav. Benim oyun Türkçe. :D Dediğin hiç bir şeyi bulamadım muhtemelen... :D

Kardeşim o kadar güzel yazmışsın ama hiç bir şey anlamadım yav. Benim oyun Türkçe. :D Dediğin hiç bir şeyi bulamadım muhtemelen... :D
Pc'den yama ile mi oynuyorsun? Staff asa demek. Rapier, sword, dagger, curved sword silah türleri. Bleed kanama demek oyunda kanamaya sebep olan silahlarla rakibi vurduğunda canları kanama efekti yer yemez aşırı azalıyor. Hasarın çok artıyor. Düz saldırı yaparak oynamak için en iyi build bu. Int oyunda seviye atlarken yükseltebileceğin seçeneklerden biri. Büyü hasarını arttırır. Scaling dediğim şey de silahının hangi yetenek sınıfından ne kadar beslendiğini gösteren değer. Silahları gördüğün sayfada yazar Int - D Str - C Dex - B gibi. Bu değerlere göre silah seçersin buildine uygun olur.

Pc'den yama ile mi oynuyorsun? Staff asa demek. Rapier, sword, dagger, curved sword silah türleri. Bleed kanama demek oyunda kanamaya sebep olan silahlarla rakibi vurduğunda canları kanama efekti yer yemez aşırı azalıyor. Hasarın çok artıyor. Düz saldırı yaparak oynamak için en iyi build bu. Int oyunda seviye atlarken yükseltebileceğin seçeneklerden biri. Büyü hasarını arttırır. Scaling dediğim şey de silahının hangi yetenek sınıfından ne kadar beslendiğini gösteren değer. Silahları gördüğün sayfada yazar Int - D Str - C Dex - B gibi. Bu değerlere göre silah seçersin buildine uygun olur.
Ben şu an halimden memnunum yakın dövüş bana göre değil. Hangi saldırı bloklanır kestiremiyorum. Ben şu an zeka ağırlıklı gidiyorum. 30-35 level falanım zaten. Hp yüklendim biraz şimdi mana yükleniyorum. İnt gittim biraz... Sadece büyücü olayını çözemedim daha iyi zırh silah falan bulamadım. Bir tane büyük okulu var deniz üstünde nasıl gidecem onu da anlamadım. Orada bir şeyler vardır.

Ben şu an halimden memnunum yakın dövüş bana göre değil. Hangi saldırı bloklanır kestiremiyorum. Ben şu an zeka ağırlıklı gidiyorum. 30-35 level falanım zaten. Hp yüklendim biraz şimdi mana yükleniyorum. İnt gittim biraz... Sadece büyücü olayını çözemedim daha iyi zırh silah falan bulamadım. Bir tane büyük okulu var deniz üstünde nasıl gidecem onu da anlamadım. Orada bir şeyler vardır.
Okulun arkasındaki kayalıkta uyuyan bir ejderha var. Hemen arkasında kale girişinin anahtarı var. At ile koşarak alıp kaç:d
edit: Şu soldaki kayacıkta

Bu oyunda zırhların çok önemi yok. Gözüne hoş geleni giy. Bazı zırhların bazı buildler için işe yarayacak özellikleri oluyor ama şimdilik hem değerleri güzel olan hem de göze hoş geleni giy gitsin. Oyuna, ortama biraz daha alış yalnız netten araştırma yap az daha kafa yor bu şekilde devam edersen üzer seni oyun.

Okulun arkasındaki kayalıkta uyuyan bir ejderha var. Hemen arkasında kale girişinin anahtarı var. At ile koşarak alıp kaç:d
edit: Şu soldaki kayacıkta
Bilmiyorum o kadar araştırmadım orada kel bi büyücü vardı işte ben yetersizim gücüm yetmiyor gidemiyorum falan diyordu... Yanında kale vardı girdim içeri taht falan var ama boş kale sanırım. Şimdi başka bir kaleye gittim bu kale yoluna girince tepeden bir boss atlıyor. Onu kestim işte mekana girdim. Devam edecem birazdan.
Bu oyunda zırhların çok önemi yok. Gözüne hoş geleni giy. Bazı zırhların bazı buildler için işe yarayacak özellikleri oluyor ama şimdilik hem değerleri güzel olan hem de göze hoş geleni giy gitsin. Oyuna, ortama biraz daha alış yalnız netten araştırma yap az daha kafa yor bu şekilde devam edersen üzer seni oyun.
Aynen biraz ortama alışmam lazım sanırım. Şu an bir sıkıntı yok. Bu girdiğim kalede boss varmış sanırım onu bulabilirsem onu kesmeye çalışcam... Sağol önerilerin için. ^^

Bir tane kutu açtım içinden duman falan çıktı dedi seni ışınlıyok. La öyle bir yere attı ki bu kadar güzel manzara olamaz... Oyun hakikaten iyide ben çok kötüyüm be. :S

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık