Yardım ederim ya. O kadar oyununu oynadık:dKekem oyuna başladığımda (yakın zamanda olcak gibi görünmüyor) seni bol bol darlıycam. Nereye gidicem şu item nerede hangi silah op vs. Hazırlıklı ol unutma oyunu xD
Yardım ederim ya. O kadar oyununu oynadık:dKekem oyuna başladığımda (yakın zamanda olcak gibi görünmüyor) seni bol bol darlıycam. Nereye gidicem şu item nerede hangi silah op vs. Hazırlıklı ol unutma oyunu xD
Asrın imana gelmesi. Tekli oyuncu deneyimini ayakta tutan ender seksiliklerden biri olan FS dünyasına tekrar hoşgeldin keko130 saatin sonunda 2. run da bitti. Dlc'ye kadar oynamam muhtemelen. Dlc ile yeni sınıf gelmezse dagger buildini oraya bırakmış bulundum.
Keşif hissi, karakter gelişimi harikaydı. Muhtemelen oyunu çok daha konforlu hale getirecek craftlar mevcuttu fakat hiç ellemedim o kısma. Bir şeyler toplamak o yüzden boş hissettirmişti.
Benim için en büyük ve neredeyse tek kusur grinding kısmıydı. Oyunu erken salmamın da bir sebebi bu aslında. Ve tabi ng+ da haritanın açık olma durumu. ng+'ı daha oynanabilir hale getirebilirlermiş birkaç dokunuşla fakat bu haliyle oynamam mümkün görünmüyor.
Koşup koşup ölürüm sonra salarım dediğim oyuna 130 saat gömdüm. Hayat minik sürprizlerle dolu gerçekten
İzometrik arpglerimi kenara koyarsam oynadığım en iyi oyun oldu. Azula haritası da Diablo2 Mefisto haritasından beridir gördüğüm en eziyet haritaydıAsrın imana gelmesi. Tekli oyuncu deneyimini ayakta tutan ender seksiliklerden biri olan FS dünyasına tekrar hoşgeldin keko
Kasırga bölgesine ahşap ev diken amerikalılar gibi hortum izledim o haritada. Kafası başkaydıİzometrik arpglerimi kenara koyarsam oynadığım en iyi oyun oldu. Azula haritası da Diablo2 Mefisto haritasından beridir gördüğüm en eziyet haritaydı
arcane dex en iyisi. rivers of bloodı eline aldigin anda lands between diz çöküp tovbe isteyecekBende kardeşimin laptobunda başladım oyuna. Samurai sınıfı ile başladım. İlerde faith/dex veya int/dex giderim. Çok heyecanlıyım. Karakteri de Vagabond'un ana karakteri gibi tasarladım. Umarım uygun kıyafetler bulurum.
Bleed için dual curved sword / dual reduvia misliyle daha iyi rivers of blood'dan. O silah nerf yiyeli aylar olmuş. Hayal kırıklığından başka bir şey değil şu anarcane dex en iyisi. rivers of bloodı eline aldigin anda lands between diz çöküp tovbe isteyecek
Oyunu daha zor" modda oynamak isteyen arkadaşlar için birebir bir eşya.Bleed için dual curved sword / dual reduvia misliyle daha iyi rivers of blood'dan. O silah nerf yiyeli aylar olmuş. Hayal kırıklığından başka bir şey değil şu an
niye oyle diyon cok isime yaradi ya senin dediğin buildi de yapayim bakalim. gelismelerle ilgili bu basliga yazarimBleed için dual curved sword / dual reduvia misliyle daha iyi rivers of blood'dan. O silah nerf yiyeli aylar olmuş. Hayal kırıklığından başka bir şey değil şu an