Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] ELDEN RING (2022)

Oyuna başlarken hangi sınıfı seçeceksiniz?

• Kullanılan toplam oy
    87
Ng+ genel olarak tüm düşmanlara aynı oranda can artışı veriyor. Önceki from oyunlarında %40-50 falandı. Bu yüzden ilk bosslar baya kolay gelecek.

İlk oynayışında çoğu şeyi topladıysan ng+ devam etmeyi dene derim. Build, büyü ve skill çeşitliliğinin zevkini çıkarırsın. Her şeyi tekrardan toplamak sıkıcı gelebilir. Ama eksiğin baya varsa baştan başlamayı dene.

Büyücü olursan baştan başladığında da oyun baya kolay olacak yalnız bilgin olsun :D
Evet büyücüyü o yüzden oynamak istedim ben ilk başlarda baya zorlanırken büyücü sınıfında oynayanların dalga geçer gibi oynadığını görünce şaşırmıştım bir de onu tecrübe etmek istedim.Sanırım en uzak olduğum sınıf str ağırlıklı sınıflar aşırı ağır saldırılar bana çok kötü geliyor sıkıyor.

@Starrk Curved Sword'ların da trajikomik bir hasarı varmış. Powerstance kombosu açık ara daha iyi
Ben zıplama ve koşma saldırılarını seviyordum. Bi anda 4 kere vurup tüm talismanları aktifleştiriyor. Ordan sonra L1 hasarı uçuyor.

Twinblade’i powerstance yapmayı da deneyebilirsin. Zıplama saldırısı 6 defa vuruyor. Ama düz L1’i curved kadar iyi değil.

Ben zıplama ve koşma saldırılarını seviyordum. Bi anda 4 kere vurup tüm talismanları aktifleştiriyor. Ordan sonra L1 hasarı uçuyor.

Twinblade’i powerstance yapmayı da deneyebilirsin. Zıplama saldırısı 6 defa vuruyor. Ama düz L1’i curved kadar iyi değil.
Twinblade tekil çift el kullanılmalı dual tat vermiyor. Zıplama işi sürekli yapılacak mevzu değil saçma duruyor zıp zıp dövüşmek. Curvedler harbi ateş ama

Ben de normalde kullanmıyorum twin’i öyle. Zevki yok. Ng++’larda sevmediğin boss’a tek atmak istersen işe yarıyor.
Hocam faith odaklı bi build önerir misin? Dex/faith mi gideyim, hangi silah iyidir, hangi büyüleri vs. kullanayım? İlk defa faith odaklı oynayacağım daha önce dan dun oynadığım için bünyem alışık değil karmaşık şeylere :ehe:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık