Bu oyunu GRRM mi yapıyordu? Bu işten para falan alıyor mu? Yıllar evvel elden ringi yapıyor diye muhabbetler vardı. Bu yüzden de yeni kitabı bitiremiyordu şişko.
GRRM Elden Ring’in hikayesel altyapısında ve dünyanın Lore oluşumunda yardım etti. Ve geçen sene yaz aylarında oyun ile olan işinin yıllar önce bittiği belirtilmişti.Bu oyunu GRRM mi yapıyordu? Bu işten para falan alıyor mu? Yıllar evvel elden ringi yapıyor diye muhabbetler vardı. Bu yüzden de yeni kitabı bitiremiyordu şişko.
Hikayesi nasıldı? Ejderhaları da bu ekletmiştir kesin.GRRM Elden Ring’in hikayesel altyapısında ve dünyanın Lore oluşumunda yardım etti. Ve geçen sene yaz aylarında oyun ile olan işinin yıllar önce bittiği belirtilmişti.
Yani oyunun yapımının başında işini halledip gitmiş. Oyunun üzerinde yapım süreci boyunca yıllarca durmamış yani. Tabiki yaptığı katkıya göre de parasını almıştır.
Scaling’inde bi sıkıntı var. Rivers of blood’a dex B verirken arcane D scaling veriyor. Ama arcane daha çok hasar arttırıyor.rivers of bloodu aldın mı herşeye tek atabildiğin oyun. bu silahın hasarının azaltılması lazım. böyle bişey olmaz.
Ha yok Ejderhalar Dark Souls oyunlarının vazgeçilmezidir zaten hepsinde Ejderha bulunur.Hikayesi nasıldı? Ejderhaları da bu ekletmiştir kesin.
Hala bitiremedin miElden Ring'de 200 saati aştım.
Görevlerin birinde Elden Ring'in en zor kararlarından biriyle karşılaştım çünkü kendine göre iki haklı karakterden birini seçmek zorundaydım ve birini öldürmek durumundaydım.
Fazla spoiler olmasın diye detayına girmeyeceğim ama sağ tarafı seçip gittim Raya Lucaria Akademisine darbe yaptım ve Rennala'yı indirip Akademinin başına Sellen'i getirdim.
Tabi her görev gibi bu da hüsranla bitiyor...
Oyunun en hüzünlü görevlerinden biri olan Diallos yani Hoslow hanedan görevi de muazzamdı ve ortam da tam istediğim gibiydi.
Hoslow hanedanın zırhı ve maskeleri de çok iyi.
"The tale of House Hoslow is told in blood."
Oyunun sonu yavaş yavaş gözüktü, bakalım yakın zamanda biter diye düşünüyorum.
Oyunda mümkün oldukça her şeyi yapmaya çalışıyorum, bitirmeye odaklı oynasaydım 30-40 saate biterdi sanırım.Hala bitiremedin mi