Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] ELDEN RING (2022)

Oyuna başlarken hangi sınıfı seçeceksiniz?

• Kullanılan toplam oy
    87
Bu oyunu GRRM mi yapıyordu? Bu işten para falan alıyor mu? Yıllar evvel elden ringi yapıyor diye muhabbetler vardı. Bu yüzden de yeni kitabı bitiremiyordu şişko.

Bu oyunu GRRM mi yapıyordu? Bu işten para falan alıyor mu? Yıllar evvel elden ringi yapıyor diye muhabbetler vardı. Bu yüzden de yeni kitabı bitiremiyordu şişko.
GRRM Elden Ring’in hikayesel altyapısında ve dünyanın Lore oluşumunda yardım etti. Ve geçen sene yaz aylarında oyun ile olan işinin yıllar önce bittiği belirtilmişti.
Yani oyunun yapımının başında işini halledip gitmiş. Oyunun üzerinde yapım süreci boyunca yıllarca durmamış yani. Tabiki yaptığı katkıya göre de parasını almıştır.

Destined death’in etkisini görebilmeyi eklemişler galiba. Bugün max can barlarında azalma gördüm onu attığımda.

Bizim karakterin ne kadar ağır kaldığını farketmişler galiba. Birçok skill ve büyünün hızını arttırmışlar. Devasa silahların normal saldırıları da hızlanmış.

Ds3’e kıyasla flask içme, sıyrılma gibi temel şeyler bile biraz daha ağır. Bu tarz değişiklikler gelmeye devam eder. En azından input lag’ı azaltmaları lazım.

Son düzenleme:
rivers of bloodu aldın mı herşeye tek atabildiğin oyun. bu silahın hasarının azaltılması lazım. böyle bişey olmaz.

GRRM Elden Ring’in hikayesel altyapısında ve dünyanın Lore oluşumunda yardım etti. Ve geçen sene yaz aylarında oyun ile olan işinin yıllar önce bittiği belirtilmişti.
Yani oyunun yapımının başında işini halledip gitmiş. Oyunun üzerinde yapım süreci boyunca yıllarca durmamış yani. Tabiki yaptığı katkıya göre de parasını almıştır.
Hikayesi nasıldı? Ejderhaları da bu ekletmiştir kesin.

rivers of bloodu aldın mı herşeye tek atabildiğin oyun. bu silahın hasarının azaltılması lazım. böyle bişey olmaz.
Scaling’inde bi sıkıntı var. Rivers of blood’a dex B verirken arcane D scaling veriyor. Ama arcane daha çok hasar arttırıyor.

bi deneme yaptım arcane 50 iken dex 20’ydi. Yine de arcane’i arttırmak daha çok hasar arttırıyordu. Normalde stat yükseldikçe etkisinin azalması lazım.

Hikayesi nasıldı? Ejderhaları da bu ekletmiştir kesin.
Ha yok Ejderhalar Dark Souls oyunlarının vazgeçilmezidir zaten hepsinde Ejderha bulunur.
Hikayesi Dark Souls 1-2-3'den öyle aşırı daha iyi veya daha farklı denebilecek seviyede değil çünkü asıl hikayeyi yine Miyazaki üstlenmiş.
Dünyadaki yan karakterlerin kalitesinden ve derinliğinde ciddi bir kalite artışı var ve şahsen Martin'in oyuna olan en büyük katkısı budur benim için.
Mesela Game Of Thrones'daki gibi hanedan-malikane konsepti falan var oyunda. Elden Ring'de Hoslow hanedanı var mesela ve ona mensup üyelerin görevleri falan var.
Yani bu tarz şeylerin Martin'den geldiği çok belli.

Oyunun en büyük farklılığı kocaman bir açık dünyada geçmesi ve hikayenin kocaman bir ağacın etrafında dönmesi. Martin de tam o dünyanın altyapısından ve mitolojisinde görev yapmış.
Yani eğer bu ağaç konseptini Martin önerdiyse oyuna ciddi bir katkısı olmuştur, sonuçta hepimiz biliyoruz ki o büyük dünya ağacı mitolojik bir unsur.
Ama şöyle bir şey de var ki Martin'in oyuna olan reklam katkısı oyunun yapımına olan katkısından daha büyük bile olabilir. Adamlar isimle öyle böyle reklam yapmadılar.

Elden Ring'de 200 saati aştım.

Görevlerin birinde Elden Ring'in en zor kararlarından biriyle karşılaştım çünkü kendine göre iki haklı karakterden birini seçmek zorundaydım ve birini öldürmek durumundaydım.
Fazla spoiler olmasın diye detayına girmeyeceğim ama sağ tarafı seçip gittim Raya Lucaria Akademisine darbe yaptım ve Rennala'yı indirip Akademinin başına Sellen'i getirdim.
Tabi her görev gibi bu da hüsranla bitiyor...

Oyunun en hüzünlü görevlerinden biri olan Diallos yani Hoslow hanedan görevi de muazzamdı ve ortam da tam istediğim gibiydi.
Hoslow hanedanın zırhı ve maskeleri de çok iyi.
"The tale of House Hoslow is told in blood."

Oyunun sonu yavaş yavaş gözüktü, bakalım yakın zamanda biter diye düşünüyorum.

Elden Ring'de 200 saati aştım.

Görevlerin birinde Elden Ring'in en zor kararlarından biriyle karşılaştım çünkü kendine göre iki haklı karakterden birini seçmek zorundaydım ve birini öldürmek durumundaydım.
Fazla spoiler olmasın diye detayına girmeyeceğim ama sağ tarafı seçip gittim Raya Lucaria Akademisine darbe yaptım ve Rennala'yı indirip Akademinin başına Sellen'i getirdim.
Tabi her görev gibi bu da hüsranla bitiyor...

Oyunun en hüzünlü görevlerinden biri olan Diallos yani Hoslow hanedan görevi de muazzamdı ve ortam da tam istediğim gibiydi.
Hoslow hanedanın zırhı ve maskeleri de çok iyi.
"The tale of House Hoslow is told in blood."

Oyunun sonu yavaş yavaş gözüktü, bakalım yakın zamanda biter diye düşünüyorum.
Hala bitiremedin mi :eek:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık