Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] ELDEN RING (2022)

Oyuna başlarken hangi sınıfı seçeceksiniz?

• Kullanılan toplam oy
    87
Aynen skyrim ve Zelda gibi oyunlarda da ana hikayeden çokça fazla bir süreyi etrafta geçirebiliyorsun.
Ana hikayenin sonundayım ama bilerek bitirmiyorum. Döner-Ayran hesabı :D
Yıllar evvel Dark Souls oynamaya niyetlenmiştim. Sonra tam torrent üzerinden indirdiğimde laptopun ana kartı yanmıştı :D Şimdi yeni laptop aldım, yani Dark Souls benzer bir oyun denemek adına Elden Ring'i denemek isterim. 200 saat de iyi bir deneyim. Gerçi TES oynayan adama fazla gelmez.

Yıllar evvel Dark Souls oynamaya niyetlenmiştim. Sonra tam torrent üzerinden indirdiğimde laptopun ana kartı yanmıştı :D Şimdi yeni laptop aldım, yani Dark Souls benzer bir oyun denemek adına Elden Ring'i denemek isterim. 200 saat de iyi bir deneyim. Gerçi TES oynayan adama fazla gelmez.
Elden Ring ile başlaman güzel olur aslında çünkü diğer souls oyunlarına göre daha yeni oyuncu dostu ve oyuncuya çok daha fazla özgürlük sunuyor.
Hem diğer oyunlara göre fazla acımasız da değil. Baktın ki beğendin diğerlerini de oynarsın.

Elden Ring ile başlaman güzel olur aslında çünkü diğer souls oyunlarına göre daha yeni oyuncu dostu ve oyuncuya çok daha fazla özgürlük sunuyor.
Hem diğer oyunlara göre fazla acımasız da değil. Baktın ki beğendin diğerlerini de oynarsın.
Aslında bölüm sonu canavarlı bunun gibi boss kese kese ilerlediğimiz ps oyunları oynamıştım. Beni Dark Souls'a çeken en önemli etken, RPG oluşudu.

Tecrübeli arkadaşlara bir sorum olacak birkaç hafta önce bitirdim oyunu şimdi NG + dan devam ediyorum.İlk bitirdigimde rivers blood la arcane ağırlıklı gitmiştim şimdi başlayınca oyun aşırı basit geldi uğraşmadan ilerleyerek deneyeyim dedim ilk üç boss bir saat içinde bitti .Belliki böyle sıkıcı olacak dedim direk ay kraliçesini de öldürdüm stat sıfırlamak için.Simdi oyunu büyücu olarak bir kere daha bitirmek istiyorum stat sifirlayip mage olarak NG+ yi mi bitireyim yoksa oyuna sıfırdan başlayıp mi büyücü oynayayım karar veremedim.

Tecrübeli arkadaşlara bir sorum olacak birkaç hafta önce bitirdim oyunu şimdi NG + dan devam ediyorum.İlk bitirdigimde rivers blood la arcane ağırlıklı gitmiştim şimdi başlayınca oyun aşırı basit geldi uğraşmadan ilerleyerek deneyeyim dedim ilk üç boss bir saat içinde bitti .Belliki böyle sıkıcı olacak dedim direk ay kraliçesini de öldürdüm stat sıfırlamak için.Simdi oyunu büyücu olarak bir kere daha bitirmek istiyorum stat sifirlayip mage olarak NG+ yi mi bitireyim yoksa oyuna sıfırdan başlayıp mi büyücü oynayayım karar veremedim.
NG+'da zorlanmıyorsun hiç, o yüzden yeniden başla derim ben. Aynı iştahla oynayamayabilirsin belki ama o durumda da araya başka oyunlar sokup özlemeyi bekleyebilirsin.

Ng+ genel olarak tüm düşmanlara aynı oranda can artışı veriyor. Önceki from oyunlarında %40-50 falandı. Bu yüzden ilk bosslar baya kolay geliyor. İlk bossların senin leveline ulaşması için en az ng+3 falan yapman gerekir. Ama son bosslar güçlü olacak.

İlk oynayışında çoğu şeyi topladıysan ng+ devam etmeyi dene derim. Build, büyü ve skill çeşitliliğinin zevkini çıkarırsın. Her şeyi tekrardan toplamak sıkıcı gelebilir. Ama eksiğin baya varsa baştan başlamayı dene.

Büyücü olursan baştan başladığında da oyun baya kolay olacak yalnız bilgin olsun :D

NG+'da zorlanmıyorsun hiç, o yüzden yeniden başla derim ben. Aynı iştahla oynayamayabilirsin belki ama o durumda da araya başka oyunlar sokup özlemeyi bekleyebilirsin.
Oyunu ilk oynadığımdaki heyecanı alamadım zaten bitirdikten sonra başlamadım hemen araya guardians of galaxy oyunu vardı onu soktum biraz da NBA 2k22 oynadım.Özlemiştim oynamayı fakat başlayınca ilk 3 boss u nerdeyse hp pot içmeden kesince çok hevesim kalmadı.Galiba Ng+ dan ziyade sıfırdan başlamak daha iyi olacak.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık