Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] ELDEN RING (2022)

Oyuna başlarken hangi sınıfı seçeceksiniz?

• Kullanılan toplam oy
    87
Elden ring’e yeni güncelleme geliyormuş notlarına baktım dünyam yıkıldı.

Görevleri yaparken internete bakmak istememiştim. Bazılarının yarım kaldığı belliydi. Capital’e gitmeden önce belki 3-4 saat onları bulmak için boş boş gezmişimdir. Meğer görevler yarımmış geri kalanını şimdi eklemişler. Keşke baksaymışım internete.

Elden ring’e yeni güncelleme geliyormuş notlarına baktım dünyam yıkıldı.

Görevleri yaparken internete bakmak istememiştim. Bazılarının yarım kaldığı belliydi. Capital’e gitmeden önce belki 3-4 saat onları bulmak için boş boş gezmişimdir. Meğer görevler yarımmış geri kalanını şimdi eklemişler. Keşke baksaymışım internete.
Yapma ya.

Oyun inanılmaz hoşuma gitti ama bunu oynamak için bilgisayarımı yenilemem gerek üstüne bir de buna 500 tl vermem gerek. Oyun oynama işi bu ülke de lüsk oldu resmen. Yurt dışında adamlar kendilerine dokunmayacak fiyatlara ekran kartlarını veya gerekli donanımlarını istedikleri zaman değiştirebiliyorlar. Biz de bir parçasını alman için paranı biriktirmen gerekiyor. Biriktirdikçe hedeflediğin donanımın da fiyatı artıyor :D nasıl bir bitmeyen döngünün içine girdik :/. La alt tarafı bir oyun oynayacağız, gidip paranın değerini korumak için dövize altına mı yatırıyım sürekli :D Şuanlık youtube da izleyerek kendimi tatmin etmeye çalışıyorum ama kendimi şabanın cama ekmek bandığı sahnedeki gibi hissediyorum.

120 saate ulaştım hala bitmedi oyun. Son güncellemeden sonra yeni şeyler denemeye çalışıyorum yeni builde karar verirsem 5-10 saate biter artık. Ama bi harita daha açılırsa artık yuh diyeceğim.

Evet arkadaşlar son durum güncellememi tekrardan yapıyorum. En son madalyonu verdim heykel babaya fire devini kesip kendini yakan kızçenin yanına vurdum vurdum vurdum sonra beni oyunun 3 işinlanma bölgesi olan en sol kısmındaki yerde 1 adet verdiği key ile oyunun son kısmına gönderen teleportla gidilen yere gönderdi.ordada vurdum vurdum vurdum ilerlemeye devam ettim son boos açıldı tabi ama melinanın olduğu kısma daha hiç gitmedim madalyonumu koydum heykellere tekrar çıktım heykelle gizli yere burdada vurdum vurdum vur evet vuramadım kafama vurdular burda elin köylüsü arabayi çekerken bi yandan ok bi yandan alev atıyolardı neyse ki ilerlemeyi başardım vurdum vurdum vurdum melina ya gelmeyi başardım. Malesef str ağırlıklı üstelik en ağır silahlardan birini kullanan bir çarım orta ağırlıkta olsamda vurma hızım yavaş bu kadın beni mahfetti yok etti çıldırttı ama başarıcaz. Son halim budur.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık