Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] ELDEN RING (2022)

Oyuna başlarken hangi sınıfı seçeceksiniz?

• Kullanılan toplam oy
    87
Bir an benim resmi aldın sandım :D
Dizi, film, oyun farketmeksizin bir kez tükettiğim içeriğe ekstrem durumlar harici tekrar dönmem, ama bu oyunu defalarca bitirmiş olmama rağmen hala tekrar tekrar başlayasım geliyor. Her başlangıçta farklı bir rotadan ilerliyorum, Firelink Shrine'a iner inmez Catacomb'a, ardından da Blighttown'a gittim bu sefer. Daha sınırları ne kadar zorlayabilirim diye düşünüyorum, ve hala Sekiro hariç diğer souls oyunlarını oynamadım bile. Ds2 ve 3 kütüphanemde duruyor, oynamaya kıyamıyorum, bir de bunların üstüne Elden Ring var, bir gün tüm souls içerğini tüketecek olmak beni acayip korkutuyor. Galiba Dark Souls sapığı oldum. :(

Dizi, film, oyun farketmeksizin bir kez tükettiğim içeriğe ekstrem durumlar harici tekrar dönmem, ama bu oyunu defalarca bitirmiş olmama rağmen hala tekrar tekrar başlayasım geliyor. Her başlangıçta farklı bir rotadan ilerliyorum, Firelink Shrine'a iner inmez Catacomb'a, ardından da Blighttown'a gittim bu sefer. Daha sınırları ne kadar zorlayabilirim diye düşünüyorum, ve hala Sekiro hariç diğer souls oyunlarını oynamadım bile. Ds2 ve 3 kütüphanemde duruyor, oynamaya kıyamıyorum, bir de bunların üstüne Elden Ring var, bir gün tüm souls içerğini tüketecek olmak beni acayip korkutuyor. Galiba Dark Souls sapığı oldum. :(
Bu oyun türünün zevkli yanlarının biri de her oynanışta farklı varyasyonlara sahip olması. Her defasında farklı bir yol izleyip farklı bir build ile oynayabiliyorsun bu da sıkılma potansiyelini düşürüyor.
Oyna ya nolcak hem belki hevesini alırsın. Ds2, Ds3, Elden Ring ve bir gün Pc ye gelirse Demon's Souls ve Bloodborne olmak üzere önünde uzun bir yolculuk var daha, doya doya tadını çıkar.

Kullanılabilir şeyler varsa da sürekli kullanıyor. Sadece iksirle girmek iyi gibi. O zaman iksir de içiyor sanırım. Et koyarsan, et yiyor falan böyle.
Güçlendirme veren büyüler olması daha mantıklı. Kılıca güçlendirme de basıyor eleman.

Ama mimic işi çok bozuk ya. +7 yaptım. Eleman tek başına dalıyor herkese. Baya kolaylık sağlıyor. Bir de bazen son vuruşu yapıyor. Çıldırtıyor beni :D

Güçlendirme veren büyüler olması daha mantıklı. Kılıca güçlendirme de basıyor eleman.

Ama mimic işi çok bozuk ya. +7 yaptım. Eleman tek başına dalıyor herkese. Baya kolaylık sağlıyor. Bir de bazen son vuruşu yapıyor. Çıldırtıyor beni :D
Yani artık stratejisi sana kalmış. Hem şikâyetçisin hem de daha çok güçlendiriyorsun. :oleyo2:

Ben bir kere öldüm. Çok az canı kalmıştı, mimik halletti. Geçtim boss'u.

Yani artık stratejisi sana kalmış. Hem şikâyetçisin hem de daha çok güçlendiriyorsun. :oleyo2:

Ben bir kere öldüm. Çok az canı kalmıştı, mimik halletti. Geçtim boss'u.
+7 yapınca bir bakayım dedim nasıl dövüşüyor diye ama pis dövüyormuş milleti :d

Saldım ama herkesi bu döverse biz ne yapacağız.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık