60 vigor vardı. Defans ve can talismanları da giydim. Bi boss’a gireceğim zaman hep öyle dayanıklı girerim. İlkinde kazanamasam bile ölmem o kadar sürüyor ki ne yapmam gerekeceğini anlayıp ikincide kesiyorum zatenAynen uçana kadar sıkıntı yok, uçması sıkıntı. Dibindeyken de kaçabiliyorsun ama epey zor, yaptığın yöntem gibi kaçarak yapınca daha kolay ama yine de yakalanabiliyorsun. İkinci faza geçtiğim zaman o çiçek direkt üzerime düştüğünden çok öldüm ben, sonra anladım numarasını, nasıl kaçacağımı. Mimik burada dezavantaj da olabiliyor zira dediğin gibi fena kan çekiyor. Ama o spesifik saldırıları epey rahatsız edici. Bayağı hızlı geçmişsin ya 2 saat boşa mı uğraştık şimdi? Ben oyunun başı hariç kalkan kullanmadım hiç ama evet, bloklanabiliyormuş.
Değişik şeyler denemişler herhâlde, ben Sekiro hariç bilmiyorum gerçi de. Radahn'ın silahları ağır geldiğinden, bir de daha iyi zırhlarım olmasına rağmen ağır olduklarından katanalara ve hafif zırhlara geçince daha kolay kaçabilmiştim, öyle yendim ben de.
Ana bosslardan beni kesen ilk radahn oldu. %70 canla bi tekniği yedim öldüm direk. Aynı teknikten ikinci denememde de full canla tek yediğimde anladım kesin kaçmam gerektiğini. Üçüncüde yenmiştim.
Aynısı malenia’da oldu. Önce dodge denedim. Sonra kaçma denedim. O da olmadı bloklamaya geçtim. Tek atan hareketlerinden kurtulursan eninde sonunda kazanıyorsun zaten 10 tane flask var.