Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] ELDEN RING (2022)

Oyuna başlarken hangi sınıfı seçeceksiniz?

• Kullanılan toplam oy
    87
Aynen uçana kadar sıkıntı yok, uçması sıkıntı. Dibindeyken de kaçabiliyorsun ama epey zor, yaptığın yöntem gibi kaçarak yapınca daha kolay ama yine de yakalanabiliyorsun. İkinci faza geçtiğim zaman o çiçek direkt üzerime düştüğünden çok öldüm ben, sonra anladım numarasını, nasıl kaçacağımı. Mimik burada dezavantaj da olabiliyor zira dediğin gibi fena kan çekiyor. Ama o spesifik saldırıları epey rahatsız edici. Bayağı hızlı geçmişsin ya 2 saat boşa mı uğraştık şimdi? :oleyo2: Ben oyunun başı hariç kalkan kullanmadım hiç ama evet, bloklanabiliyormuş.

Değişik şeyler denemişler herhâlde, ben Sekiro hariç bilmiyorum gerçi de. Radahn'ın silahları ağır geldiğinden, bir de daha iyi zırhlarım olmasına rağmen ağır olduklarından katanalara ve hafif zırhlara geçince daha kolay kaçabilmiştim, öyle yendim ben de.
60 vigor vardı. Defans ve can talismanları da giydim. Bi boss’a gireceğim zaman hep öyle dayanıklı girerim. İlkinde kazanamasam bile ölmem o kadar sürüyor ki ne yapmam gerekeceğini anlayıp ikincide kesiyorum zaten :D

Ana bosslardan beni kesen ilk radahn oldu. %70 canla bi tekniği yedim öldüm direk. Aynı teknikten ikinci denememde de full canla tek yediğimde anladım kesin kaçmam gerektiğini. Üçüncüde yenmiştim.

Aynısı malenia’da oldu. Önce dodge denedim. Sonra kaçma denedim. O da olmadı bloklamaya geçtim. Tek atan hareketlerinden kurtulursan eninde sonunda kazanıyorsun zaten 10 tane flask var.

60 vigor vardı. Defans ve can talismanları da giydim. Bi boss’a gireceğim zaman hep öyle dayanıklı girerim. İlkinde kazanamasam bile ölmem o kadar sürüyor ki ne yapmam gerekeceğini anlayıp ikincide kesiyorum zaten :D

Ana bosslardan beni kesen ilk radahn oldu. %70 canla bi tekniği yedim öldüm direk. Aynı teknikten ikinci denememde de full canla tek yediğimde anladım kesin kaçmam gerektiğini. Üçüncüde yenmiştim.

Aynısı malenia’da oldu. Önce dodge denedim. Sonra kaçma denedim. O da olmadı bloklamaya geçtim. Tek atan hareketlerinden kurtulursan eninde sonunda kazanıyorsun zaten 10 tane flask var.
Radahn rahatsızında da çok uğraşmıştım ama kazandığım zaman 1 pot kullanarak kazanmıştım. Bu arada benim 14 oldu potlar oyun sonu. Zaten fp kullanmıyordum. :oleyo2:

3 oynamada geçmek de üzücü ya. Bir süre zorlanınca daha keyifli sanki.

Radahn rahatsızında da çok uğraşmıştım ama kazandığım zaman 1 pot kullanarak kazanmıştım. Bu arada benim 14 oldu potlar oyun sonu. Zaten fp kullanmıyordum. :oleyo2:

3 oynamada geçmek de üzücü ya. Bir süre zorlanınca daha keyifli sanki.
Potlar maksimumda benim de ama bi kısmını fp yapıyorum.

İlk souls oyunumda oldu o zorlanma (bloodborne). Ama türe alışınca kolay gelmeye başlıyor. Ds3’te de ilk ölümüm şekizinci veya dokuzuncu bosstu. Tek atan ok yağmuruna kafa atmıştım bişey olmaz diye. Onda da tek yedim yani :D

nioh’tan sonra fromsoft’un oyunları zorlamamaya başladı. O baya hızlıydı bunlara kıyasla. Ama bloodborne’un ilk ana bossuna 20 kere ölmüşümdür.

Potlar maksimumda benim de ama bi kısmını fp yapıyorum.

İlk souls oyunumda oldu o zorlanma (bloodborne). Ama türe alışınca kolay gelmeye başlıyor. Ds3’te de ilk ölümüm şekizinci veya dokuzuncu bosstu. Tek atan ok yağmuruna kafa atmıştım bişey olmaz diye. Onda da tek yedim yani :D

nioh’tan sonra fromsoft’un oyunları zorlamamaya başladı. O baya hızlıydı bunlara kıyasla. Ama bloodborne’un ilk ana bossuna 20 kere ölmüşümdür.
Yalayıp yutunca böyle oluyor demek.

Her gün düşürüyor aynı adam. Yarın daha çabuğunu yapar, zaten ha bire bir yerde takılıp duruyor. Bir iki saniyelik düzeltmeler yapabileceği şeyler de gördüm. Bir de bunlar bir yana, oyunda ışınlanma bug'u var. Onu da kullanabilirse -ki kendisi de bahsediyor- epey daha düşebilir. 20 dakikaya çekecekler bu gidişle.

@amaneden

Malenia’nın kılıcı için level kasıyordum. Büyü statlarını 5 arttıran ve sadece faith’i 5 arttıran talisman giydim. Bi de bi greatrune vardı herşeyi 5 arttıran. Bu şekilde 15 faith alıp daha önce test edemediğim sword of night and flame’i denemiş oldum. 24 faith istiyordu.

Bu ne biçim kılıçmış yav? Bulduğum hemen hemen her şeyi test ettim ama buna stat yetmiyor diye tam deneyememiştim. Ağır kaldığı için hızlı bosslarda işe yaramaz muhtemelen ama dışarda çok rahat gezilir bununla.

Buildime hiç uygun değil. Hatta hiçbir builde uygun değil muhtemelen. Onun için böyle güçlü yapmışlar galiba.

edit: malenia’nın kılıcı da tahmin ettiğim gibi bana ana bacı sövdürten skilli veriyormuş. Aynı anda taşımak istediğim o kadar silah var ki 3 silah limiti sinirimi bozmaya başladı. Çabucak menüye girip savaşırken silah değiştirmeye alışmaya çalışıyorum artık. Birbirinden zevkli özellikler var biriyle gezmek istemiyorum.

Son düzenleme:
@amaneden

Malenia’nın kılıcı için level kasıyordum. Büyü statlarını 5 arttıran ve sadece faith’i 5 arttıran talisman giydim. Bi de bi greatrune vardı herşeyi 5 arttıran. Bu şekilde 15 faith alıp daha önce test edemediğim sword of night and flame’i denemiş oldum. 24 faith istiyordu.

Bu ne biçim kılıçmış yav? Bulduğum hemen hemen her şeyi test ettim ama buna stat yetmiyor diye tam deneyememiştim. Ağır kaldığı için hızlı bosslarda işe yaramaz muhtemelen ama dışarda çok rahat gezilir bununla.

Buildime hiç uygun değil. Hatta hiçbir builde uygun değil muhtemelen. Onun için böyle güçlü yapmışlar galiba.
O kılıç über bir şeydi ya. Mohg'un yeraltı mekânında, daha girişteki yerde o kılıçla çok iyi farm yapılıyor hatta.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık