Bu sene fırsat bulabilirsem olur neden olmasınBoşver er yi de istanbula geldiğinde haber et buluşalım. Eylülden önce gelme de .d
Bu sene fırsat bulabilirsem olur neden olmasınBoşver er yi de istanbula geldiğinde haber et buluşalım. Eylülden önce gelme de .d
Mimic hariç tüm summon'ları buff'lamışlar en son patch'le. Herif sarsılmıyor tekme tokat dövmüş boss'ları.Çoğunu anlamadım. Geçen cherryson dostla bi video atmışlar ordan biliyorum sadece mimic’i. Ordan anladığım kadarıyla sen mimic kullandığın için darksouls topluluğu tarafından aforoz edilmen gerek.
Geç bu ben yoğunum ayaklarını başkalarına anlatBu sene fırsat bulabilirsem olur neden olmasın
Neye delirdin?3 saat oynadım deli etti. Silicem galiba
Backhand Blade (dlc'de direkt ilk alanda bulabileceğin çok özel bir silah) alıp full dex giderek silahın özel yeteneği sayesinde bosslara nefes aldırmadan sağlı sollu girerek oyunu Bloodborne'daki avcılar gibi oynayabilirsin bu arada. Müthiş zevk verir bilgin olsun bakın buna @Shakan
Emin Çıtak'ın Elden ring tam çözüm videoları var ilk birkaç saati tam çözümle ilerle o zamana kadar karakterin güçlenir sana oyun başı rahat etmen için gerekli itemleri toplatıyor.Ondan sonra rehbersiz kendi başına keşfederek ilerlersin hem oyuna alışmış olursun hem karakter artık kolay yatmaz.Daha önce Souls oyunlarıyla tecrüben yoksa oyun mekaniği biraz kanser edebiliyor alışmak lazım ama alışıp bitirdikten sonra da diğer oyunlar uzun süre tat vermeyecek ona da alışmak lazım3 saat oynadım deli etti. Silicem galiba
Er den başlarsan diğerlerini oynayamazsın. Ds1 i dene eğer mekanikleri çok eski ve hantal gelirse 1 ve 2 yi atlayıp direkt ds3 ü ardından sekiroyu oynayıp geç. Playstation ın varsa bb yi de atlamaSoulslara Elden Ring ile mi başlayayım yoksa Dark Souls 1 ile mi ?