ya oyunun size verdiği tüm imkanları kullanmadan, yok ben buff basmam, yok büyü direnci beni ilgilendirmez, yok sağlık için 40 skill point yeter, saldırı için tüm skill pointlerimi harcayayım, yok mimic çağırmam, yok ashleri kullanmam. oyundaki son boss'a giriyorsan, herşeyi kullanacaksın. iki vuruşta ölüyorsan savunma ve can yeterli değil demekki, saldırı gücünden kısacaksın. bosslara bir an önce bitireyim kafasıyla dalmayacaksın. saldırılarından kaçmayı öğrenip, açık bulduğunda bir iki vuruş yapıp, bir sonraki açığa kadar savunmada kalacaksın. hebele gübele sokaktaki adamı dövmeye çalışır gibi son bossa girersen, sonucuna katlanırsın. ayrıca bu oyunda bazı bosslar özellikle zor yapılıyor ki, coop girsin, beraber oynasın millet diye.
yukarda anlattıklarıma rağmen oyunda zor yerler var ve kötü yerler var. ekrana sığmayan, hareketleri, mekanikleri belli belirsiz olan bosslar bana göre kötü tasarlanmış. mekaniği belli olup, geçmesi zor olan bosslar zevkli olur, her seferde üzerine bir şey koyarak sonunda bossu indirirsin, ama zorluk belirsizlikten kaynaklanıyorsa, tamamen işin şansa kalıyorsa, kötü tasarım olur. oyunda her ikisi de mevcut.