Er dlc si bence net olarak diğer souls dlclerinden daha iyi. Ringed city, old hunterı vs gayet net hatırlıyorum. Çok güzel diyebileceğim bir map tasarımına sahip değillerdi. Er ile kıyaslayınca aşırı çizgisel keşif hissinden yoksun bile diyebilirim. 2-3 tane kaliteli bossları vardı ama bunlar er dlc sinden daha iyi yapmaya yetmez. Bossların fazla agresif olması, scadutree mantığının anlaşılmaması vs gibi etkenlerden gereksiz tepkiler var diye düşünüyorum.
Harbiden düşünüyorum ringed city de Gael çok iyi ama geri kalan vasat. (Sister frieda ring city dlc si bossu değil) Old hunterda da orphan çok iyi lady maria da iyi boss derim. Nasıl er dlc sinden iyi oluyor bu oyunlar anlamıyorum.
Ludwig, maria, orphan of kos. 3 güzel boss var.
Zaten 5 boss vardı. Living failures şaka gibi bişey ona lafım yok. Laurance fena değildi.
Eğer neyin nerde olduğunu biliyorsan Bloodborne'un ana oyunu bile her şeyini topladığında 8-10 saatte bitebiliyor. Ben defalarca bitirdim 8-9 saatte.
Dlc'yi hatırlamıyorum ama max 4-5 saattir. O kadar silah, bölüm, yeni düşman, bosslar falan o kadar kısa süren bi dlc'de dolu dolu verilmiş. Sürekli at koşturma, gizli bi oda bulup 2 smithing stone'la ödüllendirilme gibi vakit kaybı yok.
Dlc'de moonlight sword verilmiş. Gir onunla tüm dlc'yi ya da ana oyunu bitir. Hemen arkasından str buildiyle gidip pizza cutter'la bitir. Her silahla 4-5 saatlik kaliteli bi içerik tüketirsin.
Ana oyunda 15 silah varken dlc 11 tane daha eklemiş. Tüfek türlerini saymıyorum.
Er'ye baktığında 40 saat sürecek bi dlc. Bi buildle oynasan başka buildle gelip bi daha her şeyi yapmaya üşeniyorsun zaten. Birbirini tekrarlayan catacomb'ları tekrar oynamak işkence.
40 saatte bulduğun şeylerin %95'ini kullanmayacaksın. Rellana'yı bi dlc silahıyla kestiysen başka silahla kesmenin zevkini yaşaman çok amelelik istiyor.
İkisinin de avantajları var tabi. Ancak fazla sayıda boss, fazla büyük harita her zaman iyi değildir. O harita sadece 1 kere keşif için oynanır.
Kısa, kaliteli bi dlc olan old hunters'ı yeni verilen silahlarla 7-8 kere oynamak, shadow of the erdtree'yi 1 kere oynamaktan zevkliydi kısaca.
Şuan bi daha oynamak istiyorum mesela. Ancak ng+'ya da, yeni karaktere de üşeniyorum. Dlc'de hazır karakter versen dlc'deki istediğim şeyleri toplamaya üşeneceğim.