Hiçbir bilgi yok, ne gölgeleri hakkında, ne de onları seçen Parmaklar hakkında... Hani Dlc'de bir de parmakların kökenine kadar değinirken bunu es geçmişler, bizi yorum yapmaya itecek bilgi kırıntısıyla bile karşılaşmadım. Torrent bağlantısını bile atladılarını düşününce hiç önemsememişler.@William cutting
Miquella ve malenia'nın gölgeleri hakkında bişey yoktu değil mi? Ben oyunda da internette de bilgi bulamadım.
Blaidd ölümsüzdü. Öldürsek de geri gelip "bi gölgeye zarar veremezsin" gibi bişey söylüyordu.Hiçbir bilgi yok, ne gölgeleri hakkında, ne de onları seçen Parmaklar hakkında... Hani Dlc'de bir de parmakların kökenine kadar değinirken bunu es geçmişler, bizi yorum yapmaya itecek bilgi kırıntısıyla bile karşılaşmadım. Torrent bağlantısını bile atladılarını düşününce hiç önemsememişler.
Tek bildiğimiz, en azından benim yorumlamam; Malenia, Miquella'nın gölgesi rolünü alıyor. Onu da şuradan çıkardım:
"Blaidd was the blade of Ranni, but the cold bothered him anyway." Blade of Miquella lakabı da benzer şekilde geliyor sanırım. Bu arada soğuğun Blaidd'i rahatsız etmesi ilginç detay. Ranni'nin soğuk ile olan ilişkisini düşünürsek bambaşka bağları oluyor; Shadow ve Empyreanların.
Miq ve Malenia'nın gölgeleri öldü mü, yaşıyorsalar çıldırdılar mı, Fingers niye Ranni'de olduğu gibi suikastçi göndermedi bunlara? Birçok soru var, ve bu klasik Fromsoftware anlatısı da değil. Normalde iyi kötü yorum yapacağımız bilgi olurdu.
Blaidd ölümsüzdü. Öldürsek de geri gelip "bi gölgeye zarar veremezsin" gibi bişey söylüyordu.
Ya black knife assassin'lerin bıçaklarından kalan yara sayesinde ölebildi ya da ranni kendi two fingers'ını öldürünce blaidd ölümlü oldu.
Malenia o rolü almış ama çocuk yaşta ikisine de gölge verilmiş olması lazım. Ben bi yere hapsedilmişlerdir diye tahmin ediyordum. Bunların destined death kullandığı hiç geçmedi. Malenia'nın two finger'ı da hala duruyordu. Miquella'nınkini bilmiyorum.
Hiç bahsedilmemesi garip geldi bana. Tüm empyrean'larda olması lazım dendi ve sadece ranni'de var.
Sekiro'ya güncellemeyle eklenmişti. Istediğin zaman tekrar savaşabiliyorsun bossla. Dlc'yle elden ring'e de gelir diye umuyordum olmadı.Elden Ring'te en büyük sıkıntı. Bir bosu sadece bir kez kesebiliyor olmamız. Ulan sırf o bosla tekrar dövüşmek için ya koca oyunu tekrar oynuyoruz ya da save alıp tekrardan girebiliyoruz. Ancak ya farklı build ile öldürmek isteseydik ? İşte bu oyunun en büyük eksisi benim için o.