Nicelik konusuna bir şey diyemem bak. Haa nicelikten önce, nitelik sorunu da var biraz. Madem seçenek sunuyorsunuz, önce ona ayar çeksinler. Miyazaki kesin bir sonu yok, seçenekler olacak diyordu. Seçenek Telltale oyunundan hallice. Freyja mı ne ona bizim Tarnished "şimdi dövüşmek zorunda kalırsak ne olacak" diye soruyor. Ulan, kimlere kimlere onca soru sorma şansın vardı, o zaman suskundun hep, böyle malca soru mu soracağın tuttu?
Ya da Gideon'a gidip de, Miquella'yı buldum diyemiyorsun. En gizemli demi-god diye oyun boyunca başımızın etini yiyordu. Frenzied Flame'yi miras alırsan Midra dövüşünde farklı diyalog çıkmıyor. Ulan ben Chaos Lordu oldum diyelim, nasıl farklı diyalog çıkmaz? Benim oyunumda daha ağacı yakmadım Melina yaşıyor, nasıl Shadow Land'e gelemez? Torrent hakkında nasıl bilgi alamayız? Yahu bu Dlc'yi tanıtırken Miquella ve Torrent vardı, bizim oyun boyunca en büyük yoldaşımız bu at... Melina bu atı nasıl aldı, Ranni sırf at bizde diye Torrent'in eski sahibinden çan veriyordu ruh çağırmak için, bunlara ucundan bile nasıl değimezsiniz? Birçok fikir değişikliği yaşadıkları bariz bu dlc'de...