Arkasından vur derken kalkanı kastetmiştim. Kalkanın arkasından vur yani. Kalkanı indirmeden vurabiliyorsun saplama silahlarıyla (rapier, mızrak vb).2.fazda arkasına geçirmedi hiç ya. Zaten 2.fazında saldırı spamladığı için kalkanı indirmeye bile az vaktim oldu.
@Dattebayo..! dediği Bloodfiend's arm ve kalkan ile oynadım hep ve yendim şimdi. Silahta kötü vurmadığı için bleed hasarıyla rahat geçiyorum ilk fazını. Şansıma tam ikinci fazına geçmeden duruşu kırıldı ve 2.fazına geçerken bir tık daha az canla girdi.
Sıkıntım ikinci fazda saldırıları savuşturamamaktı ve bir şey anlayamadan çok çabuk ölüyordum. Bu kalkan valla hayatımı kurtardı. Büyü fiziksel ne varsa tankladı. Dövüşü baya uzattı bu sayede ve uzadıkça saldırılarına alışmaya başladım.
Stamina dolsun diye indirmeyi kastettiysen kaplumbağa eti veya talismanı kullanabilirdin.
Anlatılanlara bakarsak ben de buna veya senin bloodfiend'e mecbur kalacağım muhtemelen. Ana oyunda malenia'yı büyük kalkanla kesmiştim ben. Iyileşmesi yüzünden 40 yıl sürdü ölmesi. Buna da yaparım aynını.
---------
Commander gaius'la savaştım bugün. Adını commander wild boar diye değiştirmek lazım. Yediğim saldırıların %90'ı ondan geldi.
Yalnız hiç beklemediğim bi yerden çıktı. Burda yazılanlar yüzünden adını görünce dönüp kaçmaya çalıştım bi baktım kapı kapanmış. Buraya ben çok önceden gelmiştim. Kaleyi bitirince gelirim diye bırakmıştım unutmuşum.
Yine mesmerdeki gibi iyileşmeye çalışınca dayak yemeye başladım. Açık bulup dövmek sorun değildi ama iyileşmeye çalışınca öldüm. Cepte 5-6 flask daha varken ölmek sinir ediyor insanı.
Şuana kadar kestiklerimde zorluk buydu benim için:
divine beast> mesmer (ikinci fazdan dolayı)> commander wild boar> rellana> bale> scadutree avatar> mother of fingers> rot'lu böcek kadın.
Divine beast'e düşük scadutree'yle girmiştim. O yüzden zorlanmış olabilirim.