Bırakmıyor it. Girişin solunda köşeye sıkıştırıp nefes alacak zamanı sen ayarlıyorsun o da faz ikiden sonra çok işe yaramıyor. Faz ikiye geçince bir tarafları göğe kalkıyor.Gaius saldırmayı ne zaman bırakıyor?
Lavuğun ikinci fazda attığı kara delik bozduğum duruşunu uyandırdı resmen ya. Tam öldürecektim ben öldüm. Ahahhaha.Bırakmıyor it. Girişin solunda köşeye sıkıştırıp nefes alacak zamanı sen ayarlıyorsun o da faz ikiden sonra çok işe yaramıyor. Faz ikiye geçince bir tarafları göğe kalkıyor.
Bırakmıyor it. Girişin solunda köşeye sıkıştırıp nefes alacak zamanı sen ayarlıyorsun o da faz ikiden sonra çok işe yaramıyor. Faz ikiye geçince bir tarafları göğe kalkıyor.
Bayle muaazam bir boss, özellikle Igon çok ayrı bir seviyeye çıkartıyor dövüşü. Bayle'in Remembrance'i olmayıp, salak saçma bosslara remembrance vermeleri de ayrı mallık.Bayle en sevdiğim (daha doğrusu tek sevdiğim) ejderha boss'u oldu. Görsel efekti bi yana, kafası 10 metre havada olmadığı için düz savaşabildim. Moonlight greatsword'la daldım buna.
Keşke gövdesine kitlenmek de olsaymış. Saldırılardan kaçarken altına geçiyorum, karakter kafaya saldırmaya çalışıp ıskalıyor. Altına geçince lock-on'u salıp manuel nişan aldım mecburen.
Bildiğim kadarıyla holy değil de büyü hasarı veriyor. Öyle hatırlıyorum. Büyüye dirençli bir zırhın varsa onla bir dene valla.Final boss hakkında
Bu Radahn'ın 2.fazına çare bulamıyorum. Holy mi vuruyor artık anlamadım ama kafama kafama indiriyor onları bir yandan da kılıç savuruyor namussuz. 2. fazına çok kolay getiriyorum ama orada tıkanıyorum.
Ayrıca Bleed build oynuyorum ama ağır silahla. Eleoner blade ya da River of Blood ile bıncık bıncık vurma işi benlik değilmiş. Ağır silahla daha rahat oldu. 2 greatswordu bleed hasara çevirdim. 4 vuruş ile bleed hasarı yiyor ve çabuk 2.fazına geçiyor Radahn.
Tek kelimeyle muazzam. Seslendiren sanatçı ödül alır sadece şu sekans için. Hornsent'in Mesmer'e yakarışı da epikti.Bayle muaazam bir boss, özellikle Igon çok ayrı bir seviyeye çıkartıyor dövüşü. Bayle'in Remembrance'i olmayıp, salak saçma bosslara remembrance vermeleri de ayrı mallık.
Bloodfiend's arm - R2 spamFinal boss hakkında
Bu Radahn'ın 2.fazına çare bulamıyorum. Holy mi vuruyor artık anlamadım ama kafama kafama indiriyor onları bir yandan da kılıç savuruyor namussuz. 2. fazına çok kolay getiriyorum ama orada tıkanıyorum.
Ayrıca Bleed build oynuyorum ama ağır silahla. Eleoner blade ya da River of Blood ile bıncık bıncık vurma işi benlik değilmiş. Ağır silahla daha rahat oldu. 2 greatswordu bleed hasara çevirdim. 4 vuruş ile bleed hasarı yiyor ve çabuk 2.fazına geçiyor Radahn.