Dlc de güçlü bir build biliyorsanız alırım. Yeni silahları merak ediyorum. 2-3 gün sonra başlıycam
Kendini korumanın iyi bi yolunu bul. Normal dodge yetmiyor.
-%30 ağırlıkla light roll yapabilirsin ama poise çok düşecek. Oyunculuğuna güveniyorsan en iyi seçenek olabilir. İlk kez karşılaşacağın düşmana karşı önermem.
-Benim gibi bi silaha bloodhound step koyabilirsin. Bu sefer özel bi ash of war kullanamayacaksın. Büyücüyle iyi oluyor bu.
Ben bh step'le kaçıp carian slicer'la vuruyorum hızlı olduğu için saldırıya bastığımda kendimi çok riske de atmıyorum. Baya güvenli bi dövüş tarzı.
-Büyük kalkan alıp arkasında saklanabilirsin. Cross-naginata kalkanı indirmeden vurabiliyor. Kanatması olduğu için de hasarın kötü olmaz. Silaha rot da koyabilirsin nasılsa dövüş uzayacak.
-Başta denk geldiğin devasa düşman var. Bi flask efekti düşürüyor. 5 dk boyunca iyi zamanda blokladığın zaman kaybettiğin staminayı nerdeyse sıfırlıyor. Sekiro'ya benzer şekilde oynayabilirsin kılıçla bile iyi bloklarsın.
Bunlar hoşuna gitmezse değiş tokuşa girince kazanabilecek bi build yap. İlla ki hasar yiyeceksin çünkü.
Prayerful strike ash of war'u seni korumasa da iyileştiriyor. Max canın %30'unu iyileştiriyor diye hatırlıyorum (belki nerf yemiş olabilir).
Zaten her vuruşta iyileştiren great stars'a koy bunu. Değiş tokuşa girip kazanırsın.
O olmazsa
@Dattebayo..! 'nun yıldırım buildini yap. O daha iyi bilir. Bi yıldırım büyüsü atıyorsun boss büyükse ana oyundakilere tek atıyor. Dlc'de denemedim şahsen.
Bunu attığında boss sana vursa bile karlı çıkan taraf sen olursun.