Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Edward Newgate †

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim

Kullanılan: 415 88.5%
  • Sevmem

Kullanılan: 54 11.5%

• Kullanılan toplam oy
    469
Zaman çizelgesinden emin olmamakla beraber Kid'in aldığı hasar en az 1 ay yatırır adamı. He öncesinde toparlanıp bizimkilerin saflarında savaşırsalar, Franky bir gemi de onlara yapıverir ark sonu hazır ağacın dibindeler✍
Ama göreceğimiz ilk hali böyle bir şey olacak muhtemelen:gamyon: @Montana
Abi Loki bildiğin ölüydü, 1 tas çorba 1 tike et verdiler hemen gidelim savaşalım moduna girdi. Olur da plot yardım ederse ve garibanın biri Kid'i sahilde bulur bir tike et verirse hurdadan öküz yapıp İMU'nun üzerine atlar, bu oyunu da bozar Kid reyiz.

Abi Loki bildiğin ölüydü, 1 tas çorba 1 tike et verdiler hemen gidelim savaşalım moduna girdi. Olur da plot yardım ederse ve garibanın biri Kid'i sahilde bulur bir tike et verirse hurdadan öküz yapıp İMU'nun üzerine atlar, bu oyunu da bozar Kid reyiz.
Chopper'ın iki bandajına bakar ama sanki işler hızlandı gibi. Chopper'ın basacağı can yetmeyebilir:d
Adamların dibine kadar getirip savaşı uzaktan izletecekse zaten Kid korsanlık kariyerini bitirmiş demektir, çok net eksi yazar yazarımsı şeye.

Güzel bir soru sorulmuş, ben tekrar sorayım, tam net cevap verilmemiş gibi çünkü.

Teach Ace'i öldürseydi Beyazsakal ne yapardı?

Sorunun cevabı da önemli tabi ama cevap ne olursa olsun Beyazsakal sözleri, karakteri ve fiilleri ile çelişecek. Herkes Ace'i kurtarmaya gitti, halen daha yaşıyordu, Oden yıllardır ölüymüş vs diyor da hadi olası bir senaryoda Ace ölseydi ne olurdu? Yeter lan artık deyip Karasakal'ı ava mı çıkardı? İçimde kötü bir his var, bunu da görmezden gelelim mi derdi? Hangisini yaparsa yapsın çelişkiden kurtulamıyor. 2 . seçenek olursa belki tutarlı olabilir( ölenler ölsün, kalan sağlar bizimdir) ama karakter hakkında söylenenlerle asla uyuşmuyor.

Zaten OP'deki güçlü karakterlerin yarısından çoğu, ılık götüyle ortalıkta dolanıyor. Roger'ın oğlunu idam edecekler, en yakın silah arkadaşlarının umurunda değil (Roger'ın çocuğu olduğu bilmiyorlardı falan diye yorum ile gelmeyin lütfen, Luffy'nin yaralandığını duyunca veya Hancock'un zor durumda olduğunu tahminleyince 7 kıta yüzdü adam, kaptanının oğlu için hiçbir şey yapmadı). WB'nin ve birçok güçlü karakterin kardeşim dediği adamı kızgın yağda kaynattılar, karısını okla öldürdüler ama sözde güçlü karakterler elini bile kımıldatmadı. Ginny kaçırıldı, Dragon'dan hiçbir aksiyon ve kurtarmaya yönelik hareket vb. hiçbir durum görmedim. Devrim ordusunda çalışan herhangi bir kişi olsam, bizi alıp götürürler ve arkamızdan destek gelmez diye korkardım mesela... Daha bir sürü örnek sayabilirim, artık hikaye mi tutarsız dersiniz veya başta söylediğim gibi güçlü karakterlerin ılıklığı olarak mı yorumlarsınız bilemem, höt höt asarım - keserim, kimse benim arkadaşıma dokunamaz olayı bir tek bizim Luffy'de var, oda güçlü-güçsüz mü anlamadım. İlk yaptığı karşılaşmaların yarısından çoğunu kaybetti, dinlendi - bekledi - yedi - içti falan derken öyle dövüştü.
Rayleigh'in karısı Kuja'nın eski imparatoriçesiydi. Rayleigh'e "salak salak burada içeceğine git benim adamı kurtar" demesi yeter. Eşinin sözünü dinler Rayleigh. Gaban desen daha büyük keşiflerin derdindeydi. Crocus ise yerinden kalkamıyor. Luffy ise tüm manganın okuyucularının macerasını yaşıyor yani onun ölmesi serinin bitmesi demek. Bu Rayleigh'in de işine gelmez. Oden desen dansözün tekiydi. Öyle dansözle ne işi var WB'nin, Roger korsanlarının? Ace ise gariban, kendi macerasını yaşayan biri. Nolmuş yani eski kaptanının oğluysa? Zaten babasını da pek sevmezdi sürekli babasından dert yanardı. Onun babası Whitebearddi. Dragon desen düşünce adamı, şiddete tamamen karşı. Düşünce gücüyle (Luffy'nin yendiğini hayal ederek) rakipleri bir bir alt ediyor.

Özetle haksız eleştiri. :D

WB gibi bir adamın içimde kötü bir his var gitme Ace demesi bile o kadar saçma ki aslında.Olum sen korsansın korsan.Hem de zirvedeki 2 korsandan birisin.İçimde kötü bir his var ne ? Mesela Sedat Peker'in yakın adamlarından birini öldürseler Sedat Peker içimde kötü bir his var olayı kapatıyorum mu diyecek ? Adama etek giydirir.Seni karşısına aldığı için Teach'in içinde kötü bir his olması lazımken WB korkuyor.

Ace'ye zarar gelicek diye Teach olayını kapatır ama 1600 evladına zarar gelir diye onları mfye sokmaktan çekinmez.

Son düzenleme:
Güzel bir soru sorulmuş, ben tekrar sorayım, tam net cevap verilmemiş gibi çünkü.

Teach Ace'i öldürseydi Beyazsakal ne yapardı?

Sorunun cevabı da önemli tabi ama cevap ne olursa olsun Beyazsakal sözleri, karakteri ve fiilleri ile çelişecek. Herkes Ace'i kurtarmaya gitti, halen daha yaşıyordu, Oden yıllardır ölüymüş vs diyor da hadi olası bir senaryoda Ace ölseydi ne olurdu? Yeter lan artık deyip Karasakal'ı ava mı çıkardı? İçimde kötü bir his var, bunu da görmezden gelelim mi derdi? Hangisini yaparsa yapsın çelişkiden kurtulamıyor. 2 . seçenek olursa belki tutarlı olabilir( ölenler ölsün, kalan sağlar bizimdir) ama karakter hakkında söylenenlerle asla uyuşmuyor.
BM en sevdiğinin başını hediye yollarız dedi kaido hökümete bile res çekti. Wb de o bile konuşmuyor marco söylüyor hep. Aman ağzımızın tadı bozulmasın...

WB gibi bir adamın içimde kötü bir his var gitme Ace demesi bile o kadar saçma ki aslında.Olum sen korsansın korsan.Hem de zirvedeki 2 korsandan birisin.İçimde kötü bir his var ne ? Mesela Sedat Peker'in yakın adamlarından birini öldürseler Sedat Peker içimde kötü bir his var olayı kapatıyorum mu diyecek ? Adama etek giydirir.Seni karşısına aldığı için Teach'in içinde kötü bir his olması lazımken WB korkuyor.

Ace'ye zarar gelicek diye Teach olayını kapatır ama 1600 evladına zarar gelir diye onları mfye sokmaktan çekinmez.
Sedat Peker ile nerede tanıştın?

Atlanan nokta şu, Wb zaten 72 yaşında serumla dolaşan yakında ölecek olan bir adam. Aceyi varisi gibi görüyor,Kendisinden sonra Tayfanın başına Ace gelecek ki Ace direkt Yonkou görülürdü Wg tarafından. Wb o sebeple ona gitme diyor. Yakında başa geçeceksin Teach çakalın teki sana tuzak kurabilir burada bit yeniği var demenin başka bir yolu o. Ace ise hesap-kitap yapmadan Teachı aramaya çıkıyor. Hatta Alabastaya da gelmişti Luffye,Crocodileyi yenmene yardım edeyim mi diyordu. Luffy kabul etmedi. Ace hesap kitap yapmadan hareket eden birisiydi. Kafasına göre Wanoya bile girip çıkıyordu. Orada Kaido yakalasa Akainudan önce o donuta çevirirdi. Luffy de aynı kafa fakat yanında dizginleyen kişiler var.

Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık