Ben ciddiydim.İyice trolle vurdun be oğlum.
Ben ciddiydim.İyice trolle vurdun be oğlum.
Oyaji her zaman içer Gerek duymamışlar ek sahneyeİftira resmen. Hani içki. İçmeden dövmüş
Laftan anlamayana dayak atmak normal bir şey.
İçerken dövmüyor işte. İçmezken dövmüş.Oyaji her zaman içer Gerek duymamışlar ek sahneye
bu içip içip dövdüğünü de değiştirmez, tayfa ağzını açamaz hale gelmiş. Marco ve Izo peder izin verirse bizi de al Ace diyor. Sindirmiş çocuklarıİçerken dövmüyor işte. İçmezken dövmüş.
Korsan değil mi bu adam. Gençleri dövmesi mi tuhaf. Garp denen kahraman asker küçücük bebeleri dövüyordu. Kafasına vura vura salak etmiş çocuğubu içip içip dövdüğünü de değiştirmez, tayfa ağzını açamaz hale gelmiş. Marco ve Izo peder izin verirse bizi de al Ace diyor. Sindirmiş çocukları
Oğlum ben bakmayacaksa yapmasın, yaptıysa baksın diyorum. Sen bana köy halkı diyon, haydut diyon. Sonra ciddiyim diyorsun. Köy halkı niye baksın babasının unuttuğu, dedesinin attığı çocuğa?Ben ciddiydim.
Hayatı öğrenmiş işte, baksa şimdiki Luffy olmazdı.Oğlum ben bakmayacaksa yapmasın, yaptıysa baksın diyorum. Sen bana köy halkı diyon, haydut diyon. Sonra ciddiyim diyorsun. Köy halkı niye baksın babasının unuttuğu, dedesinin attığı çocuğa?
Ama bakmışlar. 7 yaşına kadar getirmişler. Garp gelip almasa bakmaya devam edecekler, beğenmiyorsun bir de.
Ayda yılda bir gelip yumruk atmak hayatı öğretmek olmuyor. Luffy'ye hayatı önce köyü sonra da Dadan öğretti. Bugün Luffy'yi Luffy yapan kendi memleketinde çocuklar kesilirken kutsallara ağam paşam çeken o tip değil.Hayatı öğrenmiş işte, baksa şimdiki Luffy olmazdı.