Ne kaçması? Arada gelip kontrol ediyordu. Hatta yanlış bir şey gördü mü dayağı geçiriyordu.Evet. Geldi kendi sorumluluğunu kadının başına bıraktı kaçtı. Küçücük çocukları haydutlara sattı yani.
Ne kaçması? Arada gelip kontrol ediyordu. Hatta yanlış bir şey gördü mü dayağı geçiriyordu.Evet. Geldi kendi sorumluluğunu kadının başına bıraktı kaçtı. Küçücük çocukları haydutlara sattı yani.
Adam evladı olarak gördüğü ace için savaşa girdi.(öldüğü savaş...) Neden içip içip dövsün evladı olarak gördükleriniTeach'in yaptığı her suçtan sorumlu kişi. Dünyanın en kötü insanı olabilir. Yetim Teach'e sevgi yerine dayakla yaklaşıp sonra neden tayfadan adam öldürdün demek komik biraz. Teach'i içip içip dövmedeydi şu an Ace ve Thatch yaşıyor olurdu.
Hee ayda yılda bir olunca kaçmış olmuyon yani.Ne kaçması? Arada gelip kontrol ediyordu. Hatta yanlış bir şey gördü mü dayağı geçiriyordu.
Adam evladı olarak gördüğü ace için savaşa girdi.(öldüğü savaş...) Neden içip içip dövsün evladı olarak gördüklerini
E iş gereği anca izin alıyor. Ne yapsın adam?Hee ayda yılda bir olunca kaçmış olmuyon yani.
Gerçi Dragon onu da yapmadı bak. Ailecek çocukları başkalarına satma felsefesi geliştirmişler anlaşılan.
Yapmasın. İşi yaptığı çocuğa bakmasına izin vermiyorsa yapması gereken çocuğu yapap haydutlara satmak mı olur?E iş gereği anca izin alıyor. Ne yapsın adam?
Köy halkına bıraktı sonuçlarını gördük.Yapmasın. İşi yaptığı çocuğa bakmasına izin vermiyorsa yapması gereken çocuğu yapap haydutlara satmak mı olur?
Kart, dergi, kitap gibi bir üründe yazıyordu tayfasındakileri hafiften dövüyor diye. Bilen varsa link atsın. Ben de okumuştum gerçekten o gün. Yanlış çeviri de olabilir tabii. Ama içki sorunları ve gerçek çocuğuna bakmayan birisi için beklenecek bir şey.Adam evladı olarak gördüğü ace için savaşa girdi.(öldüğü savaş...) Neden içip içip dövsün evladı olarak gördüklerini
İyice trolle vurdun be oğlum.Köy halkına bıraktı sonuçlarını gördük.
İftira resmen. Hani içki. İçmeden dövmüş