Dememiş.Ölsen bile ölme diyen adam bu yav. @01746 doğru demiş.
Dememiş.Ölsen bile ölme diyen adam bu yav. @01746 doğru demiş.
Luffy'nin Bon-chan'ı unuttuğu hususunda anlaştığımızı fark etmen çok güzel bir gelişme.Bence bu konuşma devam etmemeli.
Fark etmedim. Bu bilinsin.Luffy'nin Bon-chan'ı unuttuğu hususunda anlaştığımızı fark etmen çok güzel bir gelişme.
Satmak?Babanın vurduğu yerde haki biter diyorum sana. Garp'ın sevgi yumruklarından hiçbir farkı yok. En fazla Babanın yetişkin adamlara vuruyor olması Garp'ınsa bebelere vurması.
Toksik arıyorsan da Garp'tan ötesi yok. Çoukları özgür bırakmıyor, haydutlara satıyor!
Ne tuhaf adamsın yaSatmak?
Evet. Geldi kendi sorumluluğunu kadının başına bıraktı kaçtı. Küçücük çocukları haydutlara sattı yani.Satmak?
Onu söyleyenlerin trollüğüne yazdığını düşündüğüm için yazma gereği duymuyorum. Beni taraflı ilan etmende kalbimi kırdı Red.Ne tuhaf adamsın ya
İçip içip çocukları dövüyor WB dendiğinde içip içip dövmek yazmıyorsun, WB'ye 50 tane gereksiz itham var hiç bir sıkıntın yok ama biri Garp satmış deyince hemen satmak matmak diye soru işareti gömüyorsun
Sitedeki en taraflı yazar ilan ediyorum seni
İçip içip dövmek ?Teach'in yaptığı her suçtan sorumlu kişi. Dünyanın en kötü insanı olabilir. Yetim Teach'e sevgi yerine dayakla yaklaşıp sonra neden tayfadan adam öldürdün demek komik biraz. Teach'i içip içip dövmedeydi şu an Ace ve Thatch yaşıyor olurdu.