Arkadan yaklaşarak yaptı ve felç falan etmedi. Adam ayağa kalkıp beyazsakal korsanlarını canlı canlı kızartıyordu.Sakazuki'yi 2 vuruşta felç etmesi.
O ayrı mesele.
Arkadan yaklaşarak yaptı ve felç falan etmedi. Adam ayağa kalkıp beyazsakal korsanlarını canlı canlı kızartıyordu.Sakazuki'yi 2 vuruşta felç etmesi.
O ayrı mesele.
Felç olmasaydı orada kalkıp dövüşe devam ederdi.Arkadan yaklaşarak yaptı ve felç falan etmedi. Adam ayağa kalkıp beyazsakal korsanlarını canlı canlı kızartıyordu.
Adam çukurun içine düştü yavFelç olmasaydı orada kalkıp dövüşe devam ederdi.
Roger'ın reenkarnasyonu kim?Roger ile kıyaslanıyor diye Roger'ın reenkarnasyonu olan karakterin fanları tarafından yersiz bir şekilde gömülmektedir.
Pardon Joy Boy'un reenkarnasyonu diyecektim. Eskiden Roger'ın reenkarnasyonuydu karıştırmışım.Roger'ın reenkarnasyonu kim?
Luffy'i kast ediyorsan, son 10 sayfadır gömen tek luffy fanı benim. Diğerleri farklı karakterlerin fanları.Pardon Joy Boy'un reenkarnasyonu diyecektim. Eskiden Roger'ın reenkarnasyonuydu karıştırmışım.
Ben Zoro'yu kastediyordum. Luffy reenkarnasyon değil. Orjinal bir karakter kendisi.Luffy'i kast ediyorsan, son 10 sayfadır gömen tek luffy fanı benim. Diğerleri farklı karakterlerin fanları.