Yok Zoro'nun ki Ryuuma karıştırıyorsun.Ben Zoro'yu kastediyordum. Luffy reenkarnasyon değil. Orjinal bir karakter kendisi.
Yok Zoro'nun ki Ryuuma karıştırıyorsun.Ben Zoro'yu kastediyordum. Luffy reenkarnasyon değil. Orjinal bir karakter kendisi.
Gömen tek zoro fanı da yuba ama olsun.Ben Zoro'yu kastediyordum. Luffy reenkarnasyon değil. Orjinal bir karakter kendisi.
Hayır değil. Zoro Roger'ın reenkarnasyonu. Ryuma, Momo'nunki.Yok Zoro'nun ki Ryuuma karıştırıyorsun.
Momo olsa olsa Buggy'nin reenkarnesi olur. Daha 2 bölüm öncesine kadar Ryuuma yakıştırması yapıyordu bir çok Zoro fanı Zoro'ya, iş joy boy'a falan dönünce o kadar yapıştırma yapmamaya başladılar.Hayır değil. Zoro Roger'ın reenkarnasyonu. Ryuma, Momo'nunki.
O zaman karıştırmışım. Ace fanları gömüyor hep. Üvey baba sevmiyorlar galiba.Gömen tek zoro fanı da yuba ama olsun.
Buggy daha ölmedi.Momo olsa olsa Buggy'nin reenkarnesi olur.
Yani vardır o döneminde bir Buggy'si.O zaman karıştırmışım. Ace fanları gömüyor hep. Üvey baba sevmiyorlar galiba.
Buggy daha ölmedi.
Ben Ace fanı olsam ben de gömerdim. Adam içip içip dövmüş çocuğu.O zaman karıştırmışım. Ace fanları gömüyor hep. Üvey baba sevmiyorlar galiba.
Buggy daha ölmedi.
Karıştırdım ya Ace fanları seviyor WB'yi. Uyarmıyorsun da. Benimle iyi dalga geçtin reis. Ben kaçıyorum hakim bitti.Ben Ace fanı olsam ben de gömerdim. Adam içip içip dövmüş çocuğu.
Sen dalga geçtin asıl.Karıştırdım ya Ace fanları seviyor WB'yi. Uyarmıyorsun da. Benimle iyi dalga geçtin reis. Ben kaçıyorum hakim bitti.