Bu da savunulmaz ki arkadaş. Bence hiç zorlamayalım bu sefer. Ben Ace'e hak vermeye başladım. Bu herif aynı naneyi Thatch olayında da yiyecekti "aman bu işte bir iş var, bekleyelim en iyisi" falan diyerek, Ace de yeter lan bu sefer üzerine yatırtmam çünkü benim tümenimdeki herif yaptı deyip yardırdı gitti. Artistlik yapmayı biliyorsun, çalımların en alası sende. Neymiş değmezmiş. Resmen intikam almaya değmez demiş adam, bu mudur dünyanın en güçlü tayfasının yoldaşlık anlayışı? Madem güçsüz olduğunu düşünüyordun, yutacaktın kibrini gidip Shanks'a teklif gönderip beraber alaşağı edecektiniz.
Oda sıvamaya çalışıyor ama o da zorlamasın bence. Daha Oden karakteri ortaya çıktığı anda buyurun cenaze namazına demiştim ben. Marco'nun haberler dışarıya ulaşmıyor muhabbeti yüzünden ne saçmalıyorsun diye kaç sayfa muhabbet döndürdük, haberin 20 yıl dışarı çıkmamasının saçmalığına dair. Şimdi de haberi aldık da işte bir şey yapamadık muhabbeti döndürtmüş Oda. Çok daha kötü. Kanını kanın bildiğin kardeşin Kaidou elinden saatlerce kaynayarak gebermiş. Bu herif hiçbir cacık yapmadan 10 yılı aşkın bekliyor da sonra ona trene bakar gibi baktığını kendine hatırlatan bir adam tayfaya gelince de adamı susturuyor bir de. Ayıp lan.