Senin geminde doğmuş bebeği sadece soyu yüzünden öldüren birisini Dünyanın En Güçlü Adamı ünvanına rağmen gidip dövmüyorsan eğer kusura bakma Dünyanın En Güçlüsü olabilirsin ama adam olamazsın.
Birbiriyle alakası olmayan durumlar dostum. İşleyişteki saçma salak durumlara sabaha kadar sallarız ama karakterlerin özü başka mesele.WCI'da tesadüfen bomba patlamayıp piyasada Luffy'nin kalmamasından daha iyi olurdu bu durum.
Seviliyorsun RedO bölümde bile, ne boş yaptın Zoro diye yorumum var, arkadaş bir insan hiç mi kendini bozmaz
Kalpten like'ladımBunun detayını net olarak bilmiyoruz, ancak Oden'i öldüren birisinin ailesini sağ bırakmayacağını düşünmek gayet olası. Kaldı ki, Beyazbıyık'ın Momonosuke ve Hiyori'yi ya da Wano'yu kurtarma zorunluluğu da yok. Oden'e herhangi bir borcu da yok, onun arkasını toplaması gerekmiyor. Sonuçta Oden kendisini terk edip gitmiş, geri döneceğine dair verdiği sözü tutmamış. Sanji de benzer şekilde gittiğinde herkes karakterin ağzına sıçtı gittiği için. Luffy "Bizi terk eden kendisin kaybetmiştir" deyip yoluna baksaydı, ağır Sanji fanları hariç kimse bunu yadırgamazdı. Aynı şeyi Beyazbıyık yapınca olay çıkıyor.
Herkesin plot armor'u yok hocam, buraya bağlamak için onu yazdım. Normal şartlarda yarım tayfayla yonko adasına giden Luffy'nin kemiklerini bulamazlardı. (İşleyişin saçma olduğunu kabul ediyorsun sanırım.) Zoro da bu yüzden endişelendi.Birbiriyle alakası olmayan durumlar dostum. İşleyişteki saçma salak durumlara sabaha kadar sallarız ama karakterlerin özü başka mesele.
Wb'nin durumu farklı. Kendisi hemen hemen her şeye gücü yetecek kadar kuvvetli ve adamları, ittifakı da öyle. Bizimkiler gibi haddi olmayan işlerin peşinde koşacağı bir konumda değil yani. Yaptıkları en büyük hadsizlik MF basmak oldu onda da fazlaca yardım aldılar finale kadar.Herkesin plot armor'u yok hocam, buraya bağlamak için onu yazdım. Normal şartlarda yarım tayfayla yonko adasına giden Luffy'nin kemiklerini bulamazlardı. (İşleyişin saçma olduğunu kabul ediyorsun sanırım.) Zoro da bu yüzden endişelendi.
Beyazsakal da böyle bir durum yüzünden Kaido'ya saldırsa Marco ve Ace'in ölmeyeceğinin, Kaido'nun sonrasında Beyazsakal'ın adalarından birindeki sivilleri öldürtmeyeceğinin hiçbir garantisi yok. Kaido'yu dövmek Oden'i geri getirmeyeceğine göre, manasız bir intikam için bu riski almaya değer miydi?
Oden sözünü tutmadı Newgate dönmeyen adamın intikamı peşinde meden koşsun diyorlar. Ula adam öldüğü için sözünü tutamamış olabilir mi acaba. ?belki de kirvesi olduğu bebeğin katledilmesine göz yumuyor, bir de savunuluyor yahu :d
Ace öldüğünde sinirden delirip o haline ve kafasının çeyreğinin yok olmasına rağmen adadaki kimseyi anlık umursamayıp Karargah'ı yıkarken Beyazsakal gayet de risk almıştı açıkçası.Herkesin plot armor'u yok hocam, buraya bağlamak için onu yazdım. Normal şartlarda yarım tayfayla yonko adasına giden Luffy'nin kemiklerini bulamazlardı. (İşleyişin saçma olduğunu kabul ediyorsun sanırım.) Zoro da bu yüzden endişelendi.
Beyazsakal da böyle bir durum yüzünden Kaido'ya saldırsa Marco ve Ace'in ölmeyeceğinin, Kaido'nun sonrasında Beyazsakal'ın adalarından birindeki sivilleri öldürtmeyeceğinin hiçbir garantisi yok. Kaido'yu dövmek Oden'i geri getirmeyeceğine göre, manasız bir intikam için bu riski almaya değer miydi?
Hiç merak etmemişse bence de ne olursa olsun karaktere yakışmaz. Ama öldüklerini öğrendikten sonra yapacak bir şey yok demiş olsa sorun yok.Wb'nin durumu farklı. Kendisi hemen hemen her şeye gücü yetecek kadar kuvvetli ve adamları, ittifakı da öyle. Bizimkiler gibi haddi olmayan işlerin peşinde koşacağı bir konumda değil yani. Yaptıkları en büyük hadsizlik MF basmak oldu onda da fazlaca yardım aldılar finale kadar.
Mevzu sadece intikam değil. Oden'in ailesi, arkadaşları, ülkesi ne durumda kim bilir. Bir insan bunu merak etmez mi? Wb öyle bir adam mıydı? O bebeler bunun gemisinde doğdu lan. Benim okuduğum serideki karakter böyle biri değildi dostum. Yakışmadı.